INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Remiză pentru El Jaish în Liga Campionilor Asiei » Echipa lui Răzvan Lucescu are 1 punct în două meciuri

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 20:23

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, El Jaish, a remizat pe teren propriu, scor 3-3, împotriva iranienilor de la Tractorsazi Tabriz în Liga Campionilor Asiei.

Golurile celor de la El Jaish au fost marcate de Wagner Ribeiro '35, '87 şi Adriano '67 din penalty, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Paixao '25, Salehi '51 şi Geilson '90+1.

În cealaltă partidă din grupa A, Al Jazira a remizat, acasă, cu scorul de 1-1, cu formaţia saudită Al Shabab. În urma acestor rezultate, pe primul loc este Tractorsazi Tabriz, cu 4 puncte, urmată de Al Shabab, tot cu 4 puncte.

El Jaish şi Al Jazira sînt pe ultimele 2 poziţii, avînd fiecare cîte un singur punct. Etapa următoare El Jaish va juca pe teren propriu cu Al Jazira. Meciul va avea loc pe 2 aprilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ando89
ando89  •  12 Martie 2013, 20:42

Razvanel rupe tot in desert, a facut egal cu Tractorul Tabriz si s-a instalat confortabil pe ultimul loc, la egalitate cu formatia otv-ului din Abu Dhabi, meciul urmator fiind derbiul suferintei dintre cele doua superechipe. Din pacate se va incheia cu o viciere de rezultat facuta de arbitri si proprii jucatori delasatori ai geniului junior, care n-au inteles cum sa scoata un egal muncit ce ar fi consolidat penultima pozitie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează