INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Alertă la Madrid » Renan Lodi de la Atletico, depistat pozitiv cu COVID-19

Renan Lodi a ajuns în La Liga vara trecută, când Atletico a plătit 20 de milioane de euro în schimbul lui // sursă foto: Guliver/gettyimages
Renan Lodi a ajuns în La Liga vara trecută, când Atletico a plătit 20 de milioane de euro în schimbul lui // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 20:03

Renan Lodi (22 de ani), fundașul stânga a lui Atletico Madrid, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Fotbaliștii lui Atletico au făcut testele pentru COVID-19 miercuri, iar astăzi au privit răspunsurile. Brazilianul Renan Lodi este pozitiv, conform globoesporte.

Fotbalistul prezintă foarte puține simptome și se află în izolare, acasă, în Madrid. Acesta este monitorizat de medicii clubului și va repeta testul odată ce perioada de izolare va ajunge la final.

Barcelona și Real Madrid au primit rezultatele testelor de COVID-19 + Când revin la antrenamente granzii din LaLiga

Rundă nouă de testări în La Liga

Liga Spaniolă de Fotbal plănuiește o nouă testare săptămâna viitoare, estimându-se ca 740 de persoane: fotbaliști, antrenori și personal auxiliar ai cluburilor din La Liga să fie testați.

Campionatul spaniol ar urma să fie reluat pe 20 iunie, conform spuselor lui Javier Aguirre, antrenorul primei-divizionare Leganes. „Vom începe pe 20 iunie și vom termina pe 26 iulie. Meciurile se vor juca miercuri, joi, sâmbătă și duminică”, a spus acesta, potrivit Marca.

31.5 milioane de eurovalorează Renan Lodi, conform Transfermarkt. Brazilianul a fost adus de Atletico în vara lui 2019, de la Athletico-PR, pentru 20 de milioane

VIDEO. Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern

Citește mai multe știri despre La Liga:

Bombă pe piața transferurilor: Miralem Pjanic, Juventus, a acceptat transferul la Barcelona

Luka Jovic, atacantul lui Real Madrid, a făcut fractură antrenându-se acasă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează