INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Renunță Leo Messi la națională? Declarația care a stârnit haosul: „După Mondial va trebui să mă gândesc la multe lucruri”

Lionel Messi // Foto: Getty Images
Lionel Messi // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2022 14:25 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 17:42

Lionel Messi, 34 de ani, căpitanul Argentinei a vorbit, după victoria contra Venezuelei (3-0), despre o eventuală retragere din selecționata lui Scaloni: „Există o coeziune fantastică între fani și echipă, îmi este ușor să mă exprim pe teren și în afara lui.”

Leo Messi a trecut peste decepția și amărăciunea eliminării din Liga Campionilor cu PSG și și-a regăsit zâmbetul la națională. Selecționata „pumelor”, calificată deja la turneul final din Qatar, a învins clar Venezuela la Buenos Aires (3-0), meci în care „Puricele” a marcat al doilea gol al gazdelor, aflate pe locul secund după Brazilia în grupa preliminară din zona Americii de Sud.

Lionel Messi s-a mai retras și în 2016

Decarul sud-americanilor a punctat în minutul 82, iar evoluția sa a fost apreciată de către cotidianul Clarin cu nota 9. Leo va avea 35 de ani și jumătate la sfârșitul lui 2022, când se va termina primul CM organizat în această perioadă neobișnuită a sezonului (noiembrie - decembrie). 

„După Mondial va trebui să mă gândesc la multe lucruri”, a mărturisit Messi, aluzie (care lasă loc diferitelor interpretări) la o posibilă renunțare definitivă din națională. El și-a mai anunțat o dată retragerea în 2016, însă apoi a revenit asupra deciziei sale.

Messi: „Mă simt confortabil la echipa națională”

Deocamdată însă, Leo este fericit la lot: „Există o coeziune fantastică între popor și această echipă. Sunt fericit să fiu aici, unde mă simt superb. Fanii mi-au arătat dragostea lor și le sunt recunoscător. Totul merge natural și aici îmi este ușor să mă exprim pe teren și în afara lui.” 

Și selecționerul Scaloni a detaliat situația starului argentinian: „Este ultimul meci pe care l-am putea juca aici, poate să-și ia rămas bun de la Argentina în cel mai bun mod și să spere că viitorul este și mai bun. Se simte foarte confortabil în echipa națională.”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cristiano Ronaldo a sărbătorit în stil mare victoria cu Turcia: și-a făcut un cadou în valoare de 1 milion de euro

Revoltă după ce rușii și-au anunțat candidatura pentru EURO 2028: „Și-au ieșit din minți, trăiesc în lumea lor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează