INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Replica incredibilă a lui Mourinho când un jucător al său n-a căzut în careu: "Prostul dracului!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 12:43

Mijlocașul brazilian de la Chelsea, Willian, a povestit într-o emisiune TV din Brazilia un episod petrecut în perioada 2013-2015 când la cârma formației londoneze era Jose Mourinho.

"Pierdeam cu 2-0, iar Azpilicueta...Azpilicueta e jucătorul care vrea să arate că este puternic. Uneori, când eşti îmbârâncit, cazi. Dar el nu o face, vrea să arate că e puternic, vrea să stea în picioare.

În careu, la o minge care a fost ajunsă târziu de fundaș, el a atins mingea, fundașul l-a jenat și, dacă ar fi căzut, era penalty. Nu a căzut și a pasat greșit, în cros. Mourinho, pe bancă: «Du-te naibii, omule! E penalty, omule! Prostul dracului, Azpi!»", a povestit Willian.

Jose Mourinho (55 de ani) o antrenează în prezent pe Manchester United și a condus-o pe Chelsea în două perioade diferite: 2004-2007 și 2013-2015.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează