INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA

Revanșa lui Murat Yakin » Elvețianul care a trimis Italia la baraj ratase Mondialul ca jucător

Murat Yakin a preluat naționala helvetă în august, de la Vladimir Petkovici, și a reușit calificarea.
Murat Yakin a preluat naționala helvetă în august, de la Vladimir Petkovici, și a reușit calificarea.

Articol de - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 20:28 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 21:48

Murat Yakin a preluat naționala helvetă în august, de la Vladimir Petkovici, și a reușit calificarea. Al cincilea CM la rând. „Voi trăi ca antrenor ce n-am reușit pe teren”

Artizanul calificării Elveției la turneul final din Qatar 2022 este Murat Yakin. Fostul internațional, 47 de ani, a preluat naționala helvetă abia în august, de la Vladimir Petkovici, plecat la Bordeaux. 

Noul selecționer n-a pierdut niciun meci din cele șapte pe banca tehnică și destinul a vrut să îi restituie Mondialul ratat în 2006 ca jucător.

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia: „Ne-ar plăcea, fotbalul italian este extraordinar” » Care sunt grupările vizate
ITALIA
Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia: „Ne-ar plăcea, fotbalul italian este extraordinar” » Care sunt grupările vizate

Murat Yakin: „Când mă confrunt cu o problemă caut soluții, sunt creativ”

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor și tuturor celor ce lucrează cu echipa noastră națională. Fiecare a făcut tot posibilul. Știu că pot avea încredere în fiecare dintre ei. Absențele nu m-au speriat. 

Eu când mă confrunt cu o problemă caut soluții, sunt creativ. Când jucam am fost accidentat și n-am mai ajuns la un turneu la care trebuia să fiu. Acum știu că voi trăi experiența ca antrenor", dezvăluie tehnicianul.

Xherdan Shaqiri: „Voi juca la a patra Cupă Mondială”

Xherdan Shaqiri îl susține: „Mi-am realizat un vis. Acesta e unul dintre cele mai bune meciuri din viața mea. Voi juca la a patra Cupă Mondială și este minunat. Trebuie să-l felicit pe antrenorul nostru, care a făcut mereu cele mai bune alegeri".

Noah Okafor, care a deschis scorul cu bulgarii, completează: „Rezultatul cu Italia de la Roma ne-a dat impulsul să credem în performanța noastră. Suntem fericiți și mândri de noi. Un grup puternic și tânăr care trebuie să continue așa".

Silvan Widmer, marcator pe Olimpico, a rezumat seara: „În prima repriză mingea n-a vrut să intre în plasă, dar apoi am deblocat jocul și totul a fost mai ușor. Acesta este un grup excepțional și merităm o bucurie atât de mare, așa cum o merită fanii noștri".

Citește și: 

Imaginile din vestiarul Angliei care au provocat stupoare » Ce au observat fanii: „Mi se pare doar mie?”

Încă două acuzații de viol împotriva lui Benjamin Mendy de la Manchester City! Când începe procesul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează