INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revenire de senzație în Europa » Un jucător considerat pierdut își relansează cariera la o echipă de top din Anglia!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 18:23

Alexandre Pato revine în Europa și nu oriunde, ci la o echipă de top din Premier League.

Atacantul a mai evoluat pe Bătrînul Continent în perioada 2007-2013, la AC Milan, iar în momentul transferului era considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lume.

Potrivit Daily Star, Liverpool s-a înțeles deja cu echipa lui, Corinthians, după ce a făcut o ofertă de 15 milioane de euro. Jucătorul e așteptat acum să facă vizita medicală și să alăture lotului pregătit de Jurgen Klopp.

Din cauza numeroaselor accidentări, Pato, 26 de ani, și-a pierdut mult din forma care l-a consacrat și a ajuns să fie cedat înapoi în Brazilia, țară în care a reușit să își relanseze cariera.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spion_kop
spion_kop  •  11 Ianuarie 2016, 19:11

daca jesepeul a confirmat stirea asta, de altfel tradusa iar prost din Daily Mirror, clar ca Pato ajunge prin China sau in cel mai fericit caz in Turcia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close