INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ESPANYOL - BILBAO 2-1

Revenire istorică » Espanyol a întors un rezultat nefavorabil prima oară după 16 luni

Notat cu 7 de cotidianul Marca, Gâlcă poate privi liniștit către finalul sezonului // FOTO AFP
Notat cu 7 de cotidianul Marca, Gâlcă poate privi liniștit către finalul sezonului // FOTO AFP

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2016 00:00

Catalanii au întors, duminică, în campionat, un rezultat nefavorabil prima oară după 16 luni.

Costel Gâlcă l-a depășit ca randament la Espanyol pe Sergio, antrenorul pe care îl schimbase în decembrie, și duminică a reușit cu Bilbao o premieră în acest campionat pentru catalani. A întors un rezultat nefavorabil, așa cum tehnicianul român o mai făcuse în Cupa Regelui, chiar la debut!

De 16 luni nu mai reveniseră alb-albaștrii în acest stil în La Liga! Mai exact de pe 29 noiembrie 2014, când Espanyol a remontat un 0-1, cu Levante, și a câștigat cu 2-1. Acum a pățit-o formația bască, pe care elevii lui Gâlcă au învins-o tot de la 0-1, cu două goluri după pauză, în trei minute.

"Am găsit forța să remontăm handicapul. S-a văzut în dăruire, dorință, agresivitate. Toată echipa, nu doar apărarea, a jucat incredibil în fața unui adversar foarte bun", a explicat Costelinho. Cu 8 etape rămase de disputat, Espanyol are 7 puncte peste Getafe, primul loc sub linia retrogradării.

"Ne-am depărtat de retrogradare și această victorie ne permite să jucăm cu mai puțină presiune. Suporterii au fost încă o dată de nota 10"
Costel Gâlcă, antrenor Espanyol

13 punctedin 18 posibile a obținut Espanyol în ultima lună. Echipa lui Gâlcă are aceeași linie ca Real și Atletico în ultimele 6 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
146230795726006
Toma Toma  •  22 Martie 2016, 10:07

Ce este remarcabil este faptul ca ECHIPA raspunde pozitiv la comenzile unui roman. E mare lucru. E o chimie reala intre jucatori (o masa eterogena) si personalitatea lui Costel. Jos palaria.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează