INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Revenire spectaculoasă pentru Dan Petrescu pe Stamford Bridge: "Sunt foarte fericit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:04

Dan Petrescu (50 de ani) a scris istorie la Chelsea, iar pe 18 mai va participa la un meci de gală pe stadionul Stamford Bridge împotriva lui Inter Forever. Gloriile celor două echipe se vor întâlni într-o partidă amicală.

"Sunt foarte fericit să revin în luna mai pe Stamford Bridge și aștept cu nerăbdare să-i văd pe toți ex-colegii mei de la Chelsea. Îmi amintesc şi acum de acel gol înscris cu Arsenal (n.r. în 1997).

fost un obiectiv fantastic. A fost un corner și a doua minge a venit la mine. Am făcut două sau trei driblinguri înainte de a înscrie. Chiar şi reacţia mea a fost fantastică după acel gol marcat", a spus Dan Petrescu pentru site-ul londonezilor.

Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit pentru site-ul lui Chelsea și despre cea mai mare dorință a sa de când era la formația alb-albastră: "Am jucat cu Steaua București o finală de Liga Campionilor, împotriva lui AC Milan, dar am pierdut cu 4-0. Motiv pentru care am fost foarte ambițios și am vrut să joc o altă finală de cupă europeană și să o câștig. Am fost destul de norocos să o fac cu Chelsea împotriva lui Stuttgart, când Gianfranco Zola a marcat un gol fantastic".

5 ani a jucat Dan Petrescu pentru Chelsea, în perioada 1995-2000, și a reușit 17 goluri în 152 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adyy25
adyy25  •  04 Aprilie 2018, 17:45

Pai si din cauza lui s-a pierdut cu 4-0.

smdb
smdb  •  04 Aprilie 2018, 13:40

Daca te uiti la ce juca Dan Petrescu la vremea lui, si ce joaca gloabele astea de-acum, pline de figuri in cap, nu stii daca sa razi sau sa plangi....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează