INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Revenire surpriză la Real » Zidane are încă un brazilian în lot

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 13:47

Lucas Silva, 23 de ani, este jucătorul care va reveni sub comanda lui Zidane. Fotbalistul care a fost depistat cu probleme cardiace s-a întors la antrenamentele Realului după două luni în care a fost supus unor investigații mai amănunțite.

Problemele lui Silva au fost depistate la începutul lunii iulie, atunci când Real a avut intenția să îl cedeze sub formă de împrumut către fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona.

Revenirea a fost anunțată chiar de mijlocaș pe twitter: "După o lună dificilă sunt foarte bucuros să reîncep antrenamentele la Valdebebas (n.r. locul de cantonament al Realului)".

După ce a stat nu mnai puțin de 30 de zile internat în spital, Lucas are oportunitatea să demonstreze că nu și-a pierdut calitățile care au făcut-o pe Real să plătească 13 milioane de euro către echipa braziliană, Cruzeiro.

Chiar dacă va reveni la antrenementele Realului, fotbalistul nu va rămâne la echipă și în 2017 pentru că "galacticii" și-au ocupat locurile de extracomunitari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează