INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WOLVES - CHELSEA 1-2

Revoltă la Chelsea! Jucătorii nu îl mai vor pe Andre Villas-Boas :X

Villas-Boas şi-a pus vestiarul în cap după ultimele decizii
Villas-Boas şi-a pus vestiarul în cap după ultimele decizii

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 19:06

Formaţia londoneză nu mai are şanse la titlul de campioană, iar jucătorii s-au revoltat, indicîndu-l drept principal vinovat pe antrenorul portughez Andre Villas-Boas

Conform tabloidului britanic "The Sun", fotbaliştii îl acuză pe tehnician că nu este capabil de a pregăti o formaţie de Premier League. În plus, acesta "este inapt din punct de vedere tactic."

Revolta jucătorilor a fost înteţită de o decizie ciudată luată de Villas-Boas la finalul anului trecut. Acesta nu l-a chemat la petrecerea de Crăciun pe fostul jucător al grupării de pe Stamford Bridge, Nicolas Anelka. Ca răspuns, fotbaliştii au organizat propria întîlnire, la care l-au invitat şi pe atacantul transferat în China!

O sursă a cotidianului englez a afirmat că "Villas-Boas a pierdut vestiarul, fiind lesne de înţeles de ce o serie de jucători vor să părăsească echipa."

Chelsea a cîştigat în această seară pe Molineux, 2-1 cu Wolverhampton Wanderers.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
sibelius
sibelius  •  02 Ianuarie 2012, 19:16
Postat de the_cezar pe 02 Ianuarie 2012, 15:34

au auzit de marele edi iordanescu astia si nu mai vor amarati ca villas boas asta!

Si eu care credeam ca-l vor pe Muri presedinte sa le castige campionatele in culise.

detroit_red_dog
detroit_red_dog  •  02 Ianuarie 2012, 17:50

daca sursa e "the sun" e clara treaba....cert e ca chelsea nu mai joaca nimic, echipa are nevoie de un aer nou, s-a terminat cu terry si lampard, le trebuie alti lideri in echipa, dar speculatii se pot face multe, iar "sursa -the sun" este mai mult decat indoielnica!

cordos_eu
cordos_eu  •  02 Ianuarie 2012, 17:29

Anelka e un fel de Ionel Ganea. dar Boas nu prea e antrenor cred pentru ca altii scoteau mult mai mult din totusi niste jucatori buni

Vezi toate comentariile (16)
Comentează