Comentarii (4)
aurelianionut
aurelianionut  •  20 Aprilie 2021, 12:25

Cupa mondiala in Qatar...Liga asta a Europei..ce mai urmeaza?Lucrurile au fost stricate cand s-a decis ca Liga Campionilor sa fie reprezentata de 4-5 formatii dintr-o tara.Banul a inceput sa dicteze..Aia isi fac treaba si *** se bat pe strazi si prin peluze in numele iubirii pentru echipa favorita...Dezinteresul pentru majoritatea campionatelor inca se vede..Conteaza doar 4-5 campionate,restul sunt asa,la numar...E plin de seici,miliardari..care n-au avut vreo treaba cu fotbalul dar au mirosit bine...de ce sa produca ceva,cand pot scoate bani cu sacu'din fotbal.Si multi mai cred inca in frumusetea fotbalului.A devenit totul asa,cam ca o baba cu fata operata estetic.Omu'de rand e bun la orice fel de vot...apoi liniste..Prea multi bani,mult prea multi pentru un sport totusi..Daca suporterul din lumea intreaga ar fi contat,ar fi fost intrebat...macar in legatura cu CM in Qatar:)...Qatar:)))))))pffff

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  20 Aprilie 2021, 11:34
Postat de wisebit pe 20 Aprilie 2021, 11:17

Cata iporizie pe unii jucatori din fotbalul mare. Stau pe salarii de milioane de euro lunar si vorbesc de vise care nu pot fi cumpărate cu bani! :)))) Era o vorba din batrani la noi la Romania...."daca taceai filozof ramaneai"

Vere nu ei propun salariile de zeci de milioane si transferurile de sute de milioane. Daca piata actuala a salariilor din fotbal e de milioane de euro anual, nu oi vrea ca Bruno Fernandes sa spuna, nu! Eu vreau doar 100.000 de euro. Vina e tot la Uefa, la Fifa, etc. Trebuie sa fie un plafon salarial. Maxim 10 milioane de euro pe an si bonusuri, drepturi de imagine, etc. Sincer acum, ce oferă un fotbalist? Gândește-te daca ar juca pe un stadion gol, fara tribune. Ar parea o miuta. Nu ar mai fi deloc asa interesat indiferent cine ar juca. Fara pasiunea suporterilor, e apa de ploaie. Ca daca s ar juca turca pe un stadion de 100.000 de locuri ar ajunge țurca sportul rege. Diferența or să o faca întotdeauna fanii, suporterii. Fara ei pui lacătul.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  20 Aprilie 2021, 11:29

Ce vrăjeală ieftină și puturoasă!

wisebit
wisebit  •  20 Aprilie 2021, 11:17

Cata iporizie pe unii jucatori din fotbalul mare. Stau pe salarii de milioane de euro lunar si vorbesc de vise care nu pot fi cumpărate cu bani! :)))) Era o vorba din batrani la noi la Romania...."daca taceai filozof ramaneai"

Comentează