INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - BILBAO 1-1

Revolta lui Messi: ”M-au amenințat!” » Căpitanul intrat în repriza secundă l-a acuzat pe arbitru și apoi și-a criticat dur colegii printr-un mesaj contondent

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 09:54

De mult n-a mai răbufnit Messi și n-a fost atât de vocal la Barcelona. Argentinianul și-a luat în serios rolul de căpitan și în vestiar, încercând să-și trezească echipa, încurcată și de Bilbao sâmbătă (1-1).

Ghinionist în 35 de minute cât a fost folosit de Valverde (a mai țintit o bară) și pasator la golul egalizator, Leo l-a acuzat întâi pe arbitru: "Uită-te la toate prostiile pe care le-ai tolerat lor! M-au și amenințat".

Dar Jaime Latre l-a avertizat după fluierul de final pe decarul blaugrana și s-a apărat: "Eu am făcut tot posibilul să vă tratez pe toți la fel".

"Avem o problemă"

Apoi, Messi a trecut și la colegi, pe care nu i-a menajat: "Cred că avem în echipă jucători foarte buni. Aceste rezultate sunt rușinoase, dar e nevoie să fim calmi și conștienți că sezonul va fi unul destul de lung. Trebuia să câștigăm, e păcat... Avem o problemă după ultimele două meciuri. Nu ne așteptam. În meciul cu Leganes am făcut o primă repriză bună și am pierdut cu 2-1.

Cu Athletic am avut ocazii, dar nu am învins. Trebuie să fim mai puternici în defensivă. Nu se poate să încasăm goluri în fiecare meci! Venim după un sezon în care era foarte dificil să primim gol. Suntem însă conștienți de faptul că va trebui să îmbunătățim multe lucruri".

16 anisunt de la ultimul sezon în care Barca și Real au obținut mai puțin de 15 puncte în primele 7 etape. Din ediția 1992-1993 un lider din LaLiga n-a mai avut doar 14 puncte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează