INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Revoltă pe "Stamford"! » Andre Villas-Boas a pierdut vestiarul la Chelsea

Adus de la Porto cu 15 milioane de euro, Villas-Boas ia 5 milioane de euro anual la Chelsea
Adus de la Porto cu 15 milioane de euro, Villas-Boas ia 5 milioane de euro anual la Chelsea

Articol de - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 21:40

Managerul portughez e contestat de starurile formaţiei londoneze, care îi cer demisia, acuzîndu-i stilul de joc şi că nu se poate adapta în Premiership.

Revelion exploziv la Chelsea! Eşecul din ultima zi a lui 2011, 1-3 cu Aston Villa, pe " Stamford Bridge", a dinamitat din nou poziţia şi aşa destul de şubredă a lui Andre Villas-Boas. Mai mult, presa britanică a dezvăluit că managerul portughez de 34 de ani a scăpat vestiarul din mînă şi a intrat în conflict cu cîteva vedete ale "albaştrilor", care îl vor cît mai repede plecat din Londra!

Revolta a pornit chiar înaintea Crăciunului, cînd Villas-Boas i-a interzis lui Anelka, transferat în China, să participe la tradiţionala petrecere a echipei, organizată în cantonament. În semn de protest, jucătorii şi-au invitat fostul lor coleg francez la un restaurant chinezesc din Dorchester, apreciind că măsura antrenorului lusitan venit în iunie 2011 a fost "meschină şi duşmănoasă".

"Vedetele cred că Villas-Boas este incapabil tactic şi nu e în stare să se descurce în relaţia cu jucătorii din Premier League" (Cotidianul The Sun)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
flo_ax
flo_ax  •  03 Ianuarie 2012, 13:50

Imaginea de antrenor autoritar si sperietoare nu are cum sa-l prinda pe Boas! Ca nu e Mourinho sau Capello, nu cred ca poate sa-l intimideze pe Drogba care e mai mare ca el. El poate doar sa adopte temporar stilul de gasca a lui Razvan Lucescu de prieten cu jucatorii... Dar tare mi-e ca Chelsea e deocamdata o palarie mult prea mare pt el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează