INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Revoluţia de la Arsenal începe cu Torje! Cele şapte ţinte ale lui Wenger

Torje este văzut de Wenger ca un înlocuitor ideal al lui Nasri
Torje este văzut de Wenger ca un înlocuitor ideal al lui Nasri

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 12:12

Rezultatele modeste obţinute de Arsenal în acest sezon l-au determinat pe Arsene Wenger să regîndească strategia clubului londonez.

În plus, Wenger se confruntă cu o situaţie mai delicată la club. Antrenorul francez a declarat că jumătate din jucători sunt cu gîndul la plecare.

Presat şi de declaraţiile lui Robin Van Persie care a afirmat că va semna prelungirea contractului doar dacă vor fi transferaţi jucători valoroşi, Wenger a alcătuit o listă de jucători vizaţi de Arsenal pentru perioada de transferuri din iarnă, informeză bleacherreport.com.

Printre jucătorii urmăriţi de clubul londonez se află şi fundaşul lui Chelsea, brazilianul Alex, un specialist al fazelor fixe. O altă variantă de rezervă este Aymen Abdennour.

La mijloc sunt vizaţi mai mulţi jucători, cel mai sonor nume fiind cel al lui Yoann Gourcuff, de la Olympique Lyon. Mijlocaşul francez e urmărit de doi ani de Arsenal.

Următoarele ţinte sunt doi jucători de la Lille. Eden Hazard şi Moussa Sow au primit recomandări foarte bune atît de la fostul lor coechipier, cît şi de la scouterii trimişi de Wenger să îi urmărească.

O altă variantă linia mediană a lui Arsenal este Lucas Biglia, 25 de ani, de la Anderlecht. Argentinianul a fost ales în 2007 ca cel mai bun jucător din campionatul belgian şi are în palmares două campionate cu Anderlecht.

De pe lista lui Wenger nu lipseşte nici Gabriel Torje, jucător pentru care managerul lui Arsenal şi-a trimis deja scouterii să îl urmărească.

În atac, Van Persie l-ar putea avea coechipier pe Hulk, de la Porto. Atacantul brazilian este tentat să încerce la rîndul său o experienţă într-un alt campionat, după ce în această vară a rămas fără colegul său din linia de atac, Radamel Falcao.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dannycatel
dannycatel  •  18 Octombrie 2011, 13:34

si de la tot neamul tau sa il f.. in gura

rapidistul85
rapidistul85  •  18 Octombrie 2011, 13:18

Pai Arsenal sa se grabeasca, deoarece Torje are oferte concrete de la Barcelona, Manchester, Real Madrid, Milan, Inter si Liverpool.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close