INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA 1-1

Revoluția lui Koeman continuă! Meciul cu Sevilla, terminat cu patru jucători U23 în teren

Barcelona - Sevilla 1-1
Barcelona - Sevilla 1-1

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 13:02 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:10

Antrenorul olandez a schimbat radical echipa umilită de Bayern, scăzând cu aproape 4 ani media de vârstă a Barcelonei. A acuzat însă oboseala și ratările lui Griezmann.

Primul crash-test pentru noua echipă a lui Ronald Koeman a scos la lumină slăbiciunile și limitele Barcelonei. Sevilla nu doar că a condus și a scos un egal pe Camp Nou (1-1), după zece eșecuri la rând!, ci i-a chinuit pe catalani, dovedind că deținătoarea Europa League ar putea fi candidată la titlu în LaLiga. Presingul agresiv și avansat a incomodat clar construcția blaugrana, mai ales în repriza secundă, când a amintit, uneori, de epoca Quique Setién, traseele funcționând anevoios. Chiar și așa, victoria era posibilă, dar lui Messi i s-a refuzat în prelungiri un controversat penalty.

„Bătrânii” Messi și Piqué

Koeman a găsit și alibiuri pentru primul pas greșit. În primul rând oboseala, după trei meciuri în doar o săptămână, în condițiile în careBarça a jucat la Vigo mai mult de o repriză în "zece" și a reluat mai târziu antrenamentele. Apoi ineficiența în fața porții, care l-a afectat pe Griezmann: "La calitățile lui, trebuia să dea un gol din două ocazii", s-a plâns Ronald, ce acuză și că "am pierdut multe mingi". O bilă albă e creșterea lui Coutinho, autorul golului, schimbat în bine de Bayern. Și una neagră, accidentarea lui Jordi Alba, care i-a prilejuit debutul lui Dest, abia adus de la Ajax.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mutări spectaculoase la Juventus » Pleacă Douglas Costa, vine Chiesa!

Alarmă pentru Lucescu! Ultrașii Kievului vor putea intra la meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  05 Octombrie 2020, 13:42

Sevilla are echipă solidă. Să vedem dacă va rezista într-o luptă la titlu cu Real, Barca și Atletico Madrid.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează