INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Revoluția lui Ratcliffe la Manchester United! Se anunță un val de plecări

Mai mulți jucători ai lui Manchester United ar putea fi victimele revoluției lui Jim Ratcliffe. Foto: Imago Images
Mai mulți jucători ai lui Manchester United ar putea fi victimele revoluției lui Jim Ratcliffe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 decembrie 2023 16:50 / Actualizat luni, 25 decembrie 2023 18:04

Miliardarul britanic Sir Jim Ratcliffe a cumpărat 25 la sută din acțiuni la Manchester United, iar tabloidul The Sun dezvăluie că acesta pregătește o adevărată revoluție în lot.

Sir Jim Ratcliffe a scos din buzunar nu mai puțin de 1,5 miliarde de euro pentru a cumpăra 25 la sută din acțiuni la Manchester United.

Bani în schimbul cărora proprietarul clubului, familia Glazer, a acceptat să-i cedeze întreaga responsabilitate „pentru gestionarea operațiunilor de fotbal ale clubului”.

Iar tabloidul The Sun dezvăluie astăzi că omul de afaceri originar din Manchester, suporter al lui United încă din copilărie, e pregătit să inițieze o adevărată revoluție la nivelul lotului.

Nu mai puțin de 7 jucători cu greutate ar putea pleca în următoarea perioadă. Inclusiv managerul Erik ten Hag e pe lista neagră - potrivit publicației amintite.

Lista jucătorilor în pericol la Manchester United

Fotbaliștii vizați sunt Jadon Sancho, Casemiro, Antony, Raphael Varane, Harry Maguire, Andre Onana și Bruno Fernandes.

Legenda lui Manchester United a răbufnit după ultimul anunț: „Rușinos până la final. Nicio organizație funcțională nu s-ar gândi măcar la asta”
Manchester United
Legenda lui Manchester United a răbufnit după ultimul anunț: „Rușinos până la final. Nicio organizație funcțională nu s-ar gândi măcar la asta”

Sancho se află de mai multe luni în afara lotului, pedepsit după ce a refuzat să-i ceară scuze lui Ten Hag pentru criticile aduse în presă. Problema vânzării lui se pune de mai multă vreme.

Casemiro și Antony nu merită banii cheltuiți cu achiziționarea lor

Adus în august 2022, de la Real Madrid, pentru 70 de milioane de euro, Casemiro a avut un 2022-2023 decent, însă în acest sezon a înregistrat un recul puternic. „Fanii au cerut înlocuirea lui cu puștiul Kobbie Mainoo”, scrie The Sun.

Nici celălalt brazilian, Antony, nu este ceea ce și-au dorit conducătorii atunci când l-au achiziționat de la Ajax, în vara lui 2022. Au cheltuit 95 de milioane de euro pentru a-l transfera, însă atacantul în vârstă de 23 de ani n-a bifat decât 8 goluri și 3 assisturi pe „Old Trafford”!

Raphael Varane și Harry Maguire sunt nemulțumiți

La Raphael Varane, managerul Erik ten Hag n-ar renunța. Însă fundașul francez, 30 de ani, este profund nemulțumit cu statutul de rezervă și vrea neapărat să plece undeva unde ar putea juca mai mult.

Harry Maguire a fost pe lista neagră și în vară, urmarea unui sezon 2022-2023 de coșmar. Însă apărătorul central și-a revenit în această toamnă și are din nou evoluții solide.

Problema? The Sun susține că internaționalul englez stă în cumpănă dacă merită să joace în continuare pentru fanii care multă vreme l-au huiduit și l-au jignit pe rețelele de socializare.

Andre Onana va fi vândut dacă va continua să gafeze

Portarul Andre Onana a fost adus cu surle și trâmbițe de la Inter, în mercato estival. Însă n-a justificat deloc, până acum, încrederea acordată de Ten Hag. „Ratcliffe s-ar putea vedea nevoit să-l vândă dacă goalkeeperul camerunez continuă să gafeze”, susține tabloidul britanic.

În ceea ce-l privește pe Bruno Fernandes, suporterii au cerut să i se ia banderola fiindcă pe teren „își pierde ușor nervii”. Iar jocul său nici nu mai este la fel de consistent ca în sezoanele trecute.

The Sun apreciază că portughezul adus de la Sporting, în ianuarie 2020, „nu va fi vândut acum, în iarnă, dar la vară s-ar putea număra printre candidații la un transfer”.

Mai puteți citi:

Cifrele din ultimele 8 sezoane „țin” cu FCSB la titlu! Care este excepția de la regulă

Câți bani a primit Adrian Mutu ca să plece de la Neftchi: azerii dezvăluie cifrele despărțirii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  26 Decembrie 2023, 10:05

Fara dubii ca Varanne e cel mai slab dintre toți!Se mai scoate cu venirile in careul advers la faze fixe,dar in careul propriu e un real pericol pentru...poarta proprie!

Trotsky
Trotsky  •  25 Decembrie 2023, 22:01

Pe bune? The Sun? Mai bine întrebați Oracolul de la Bălcești! Minim 6-8 săptămâni pana isi da PL acordul (sau nu), plus aprobarea de la bursa de la New York. Așa că, până una alta = vorbe goale.

mr90
mr90  •  25 Decembrie 2023, 20:37

The Sun este sursa voastra ? Penibil !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează