INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Revoluție la Barcelona! Laporta vrea să scape de 14 jucători + catalanii pregătesc 5 transferuri

Barcelona a avut un sezon extrem de modest, iar Joan Laporta, noul președinte al catalanilor, pregătește mișcări de trupe la vară.
Barcelona a avut un sezon extrem de modest, iar Joan Laporta, noul președinte al catalanilor, pregătește mișcări de trupe la vară.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 23:10 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 23:15

Barcelona a avut un sezon extrem de modest, iar Joan Laporta, noul președinte al catalanilor, pregătește mișcări de trupe la vară.

Mundo Deportivo scrie de o „revoluție catalană”, care ar implica nu mai puțin de 14 plecări! Între care se numără jucători importanți, ca Firpo, Coutinho, Umtiti, Braithwaite sau Pjanic

Pe lângă randamentul scăzut al acestora, se dorește și o scădere a fondului de salarii, unul puternic afectat de Leo Messi, așteptat să continue încă doi ani la Barcelona.

Cum titlul e aproape pierdut, conducerea blaugrana vrea să remodeleze din temelii clubul de pe Camp Nou. Momentan, postul lui Ronald Koeman rămâne intact. Laporta vrea să-i îndeplinească olandezului dorințele în mercato, pentru ca mai apoi să-i judece rezultatele.

Sergio Aguero, cale liberă spre Barcelona. Acord cu Eric Garcia

Sergio Aguero se desparte de Manchester City după finala Ligii Campionilor și devine jucător liber. Aproape sigur, va fi coleg cu Lionel Messi la Barcelona, după ce a jucat cu el 15 ani la naționala albicelestă.

Alte nume curtate de Barca sunt Wijnaldum de la Liverpool și Depay de la Lyon, doriți în Catalunya și vara precedentă. Conform sursei citate, cei doi de-abia așteaptă să vină la Barcelona.

Barcelona are un acord și cu Eric Garcia, fundașul central al lui Manchester City. Transferul acestuia urmează, la fel ca în cazul lui Aguero, să fie anunțat după finala UCL, pe care cetățenii o dispută în Portugalia, contra lui Chelsea.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„A fost de c***t!” » Haaland a răbufnit în direct! Ce l-a deranjat după ultimul meci

Un fost Balon de Aur îl sfătuiește pe Ianis Hagi să plece de la Rangers: „E șansa lui de a-și demonstra valoarea!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  15 Mai 2021, 07:11

Revolutiile de genul asta vizeaza mai degraba un efect de marketing sau...reducerea cheltuielilor. Rezultatele nu apar imediat si nu sunt sigure. Cel mau bine ar fi ca Barca sa se bazeze pe jucatori crescuti in curtea proprie.

sooos1ck
sooos1ck  •  15 Mai 2021, 00:21

Logic...multi jucatori de duzina!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează