INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scor incredibil în fotbalul spaniol » Autoritățile au schimbat rezultatul pe site de rușine + Antrenorul i-a cerut arbitrului să oprească meciul la pauză

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 17:33 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 18:17

UD Gijon Industrial a spulberat-o pe Marino de Luanco, 41-1 într-un campionat regional al Spaniei dedicat juniorilor de 12-13 ani. Pe site-ul federației din Asturia a fost trecut ca scor 6-1. Oficialii voiau să ascundă prăpastia dintre cele două formații.

Un meci pe care jucătorii lui Marino de Luanco ar fi vrut să-l vadă terminat mult mai repede. La fel, adversarii. S-a întâmplat într-un campionat regional de juniori din Spania, la categoria de vârstă 12-13 ani.

UD Gijon avea 17-0 la pauză și 25-0 la 8 minute după startul reprizei secunde

La pauza partidei dintre UD Gijon Industrial și Marino de Luanco, din zona Asturia, gazdele conduceau cu 17-0. În acel moment, tehnicianul echipei care juca aproape de una singură și avea un asemenea avantaj i-a cerut arbitrului să oprească întâlnirea, a dezvăluit Marca. Nu voia ca puștii lui să-și umilească adversarii.

Pe cine a luat Dinamo »  Atacantul care nu înscrie: „Astrit Selmani, așteptări mari. A dezamăgit peste tot”
DINAMO
Pe cine a luat Dinamo » Atacantul care nu înscrie: „Astrit Selmani, așteptări mari. A dezamăgit peste tot”

„Nici nu aș fi vrut ca această partidă să se dispute", a declarat antrenorul lui UD Gijon. A fost refuzat de arbitru, care a insistat că regulamentul îl obligă să ducă duelul până la capăt.

Consecința, Gijon a marcat încă de opt ori în primele opt minute ale reprizei secunde. La 25-0, se aștepta o victorie la o diferență jenantă. S-a terminat 41-1!

Pe site-ul oficial, UD Gijon a învins cu 6-1. S-a ascuns și că Marino de Luanco a primit 366 de goluri în 19 jocuri

RMC Sport a aflat că autoritățile fotbalului din regiunea asturiană au încercat să ascundă scorul. Nu voiau ca toată Spania să știe ce prăpastie e între unele formații.

Pe teren, diferența a fost de 40 de goluri. Pe site-ul oficial al federației Asturiei s-a redus artificial la cinci goluri. Rezultatul real, 41-1 pentru UD Gijon, a devenit 6-1 pentru Gijon. Raportul arbitrului certifica însă rezultatul adevărat.

Autoritățile au vrut să salveze aparențele și la golaverajul general al lui Marino de Luanco. Echipa ar fi primit oficial 100 de goluri în 19 partide. În realitate, luase 366! O medie de peste 19 goluri pe meci.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Se știe care va fi numele lui Marius Șumudică după ce va primi cetățenia turcă + Ce i-a spus Erdogan când s-au întâlnit
TURCIA
Se știe care va fi numele lui Marius Șumudică după ce va primi cetățenia turcă + Ce i-a spus Erdogan când s-au întâlnit
Un cunoscut jucător dezvăluie: „Eram curios să văd cum e în vestiar după anunțul că sunt gay
GERMANIA
Un cunoscut jucător dezvăluie: „Eram curios să văd cum e în vestiar după anunțul că sunt gay"

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează