INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Rezultat neverosimil în Luton - Brighton » La 17 secunde de recordul all-time din Premier League

Luton Town a marcat două goluri în primele 2 minute și 17 secunde ale duelului cu Brighton, din runda cu numărul 23 de Premier League. +7   FOTO
Luton Town a marcat două goluri în primele 2 minute și 17 secunde ale duelului cu Brighton, din runda cu numărul 23 de Premier League.

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 23:45 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:11

Luton Town a marcat două goluri în primele 2 minute și 17 secunde ale duelului cu Brighton, din runda cu numărul 23 de Premier League. Formația lui Roberto De Zerbi a pierdut, scor 0-4.

Încăpățânarea lui Roberto De Zerbi, jocul obsesiv de posesie, cu pase scurte, indiferent de situație, a costat-o astăzi pe Brighton.

Luton - Brighton, la 17 secunde distanță de recordul Premier League

„Pescărușii” au avut lovitura de start a duelului de pe Kenilworth Road. Luton a plecat într-o presing agresiv, a recuperat rapid mingea, iar Elijah Adebayo a deschis scorul cu o lovitură de cap. Era secunda 18.

+3 FOTO

La următoarea acțiune importantă, Brighton a fost pedepsită și pentru modul în care se apără, linia defensivă la peste 40 de metri de poartă. Diagonala lui Lokonga l-a găsit pe Chiedozie Ogbene. Irlandezul a trecut de Jason Steele și a făcut 2-0, după doar 2 minute și 17 secunde.

Potrivit OptaJoe, o singură dată în istoria Premier League s-au marcat două goluri mai rapid.

În aprilie 1998, Leicester făcea 2-0 contra lui Derby după fix două minute.

Brighton nu s-a trezit nici în partea secundă. A mai încasat două goluri și a fost salvată de VAR într-o altă situație.

VIDEO. Rezumatul meciului Luton - Brighton (4-0)

FINAL. Luton Town - Brighton 4-0

Roberto De Zerbi, pe lista Barcelonei

La început de 2024, la 44 de ani, Roberto De Zerbi e pe lista Barcelonei, după ce Xavi a anunțat că părăsește formația catalană la sfârșitul actualului sezon. De la 1 iulie, Barca trebuie să aleagă alt tehnician.

Marca, principalul cotidian sportiv spaniol, îl consideră o opțiune prioritară pentru gruparea blaugrana. Italianul place conducerii clubului, e exact profilul căutat: tânăr, dar cu experiență în Europa, spirit ofensiv și mereu în căutarea victoriei.

Problema lui De Zerbi. Are contract cu Brighton până în 2026 și o clauză de reziliere de 10 milioane de euro. Mai mult. „Pescărușii" vor să-i prelungească acordul, dublându-i clauza.

Într-o perioadă în care se confruntă cu o situație financiară grea, Barcelona nu ar plăti 20 de milioane de euro pentru un antrenor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Scandal uriaș la derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos » Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”
GRECIA
Scandal uriaș la derby-ul dintre PAOK și Panathinaikos » Fatih Terim l-a jignit pe Răzvan Lucescu: „Nenorocitul dracului”
Răspunsul lui Ange Postecoglou, întrebat clar la conferința de azi: „Ar putea fi titular Drăgușin?”
STRANIERI
Răspunsul lui Ange Postecoglou, întrebat clar la conferința de azi: „Ar putea fi titular Drăgușin?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
muzzi1
muzzi1  •  31 Ianuarie 2024, 17:23
Postat de gojgaru pe 30 Ianuarie 2024, 22:42

Baga-l ba pe Mazilu :)))

mielu de la avatar face toti banii! :D

VardyParty
VardyParty  •  31 Ianuarie 2024, 00:49

GSP a uitat sa ne reamintească despre Lutton ca are cel mai urat stadion din lume, ca nici Primaria Vaslui (de exemplu) nu ar fi tolerat asa ceva. Ce e aia "făcut in 1905"??? Dar ce, nu are bani Primaria, Sectoru', careva? Nu au și ăștia Tiriacul lor, măcar sa le promită - că tot nu face nimic? Si acu', pe bune; ce e aia Craven Cottage? Adica nu e numele nimănui pe el? Nu suna mai bine Tiriac City? Pai?

VardyParty
VardyParty  •  31 Ianuarie 2024, 00:37

Poate ma înșel eu, dar De Zerbi pare in desumflare rapidă...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează