INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROPUNERE DE SCHIMB

Ribery în locul lui Diego la Juventus?

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Juventus pare să nu mai aibă răbdare cu playmaker-ul brazilian pentru care a plătit în vară 25 de milioane de euro. Presa spaniolă a lansat zvonul unei interesante afaceri puse la cale cu Bayern, potrivit căruia Diego ar reveni în Germania, iar în schimbul lui ar ajunge la Torino vedeta franceză a bavarezilor!

"El Mundo Deportivo" susţine că Bayern, care s-a resemnat cu decizia lui Ribery de a nu-şi prelungi acordul cu liderul actual din Bundesliga, ar fi tentată de variantă, mai mult decît să-l vîndă pe rebel la Real Madrid, Barcelona sau Manchester United. Pentru că ar beneficia de o contrapartidă pe acelaşi post. De altfel, echipa lui Van Gaal l-a curtat pe Diego în vara trecută, dar brazilianul a preferat să plece de la Werder Bremen în Serie A, unde n-a rupt însă deloc gura tîrgului.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (5)
 •  05 Martie 2010, 12:42

ha ha ha ..ce sa caute ryberi la desculti aia de la juve daca pleca la o echipa mai buna ca bayern si in nici un caz in fotbalu italian,cu doua echipe de top si restu umpluturi cind vezi un meci din campionatu italian te apuca somnu plus toate scandalurile nici nui de mirare ca tribunele sint mai mult goale

 •  05 Martie 2010, 10:35

deci pe langa faptul ca unul are nick-ul acmilan, altul "juve sunt prosti" fac pariu ca voi habar nu aveti ce vreti sa spuneti ! cum naiba sa fie diego cel mai bun de la Juve cand anul asta nu joaca nimic ? si pt emmy: pai da bai de aceea vor sa-l aduca pe Ribery..ca e mijlocas de banda..sa poata trece iar la 4-4-2...dar de unde sa stii tu toate astea ?

 •  04 Martie 2010, 21:12

sunteti niste aiuriti..in primul rand diego ii cel mai bun dintre jucatori si juve nu are de gand sa il dea..iar ribery e mijlocas de banda pe cand diego mijlocas ofensiv..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează