INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Ricardo Centurion a venit beat la antrenament și s-a luat la bătaie cu un coleg » A fost dat afară, dar Fenerbahce a pus ochii pe el

Ricardo Centurion FOTO: Guliver/GettyImages
Ricardo Centurion FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 19:35

Racing de Avellaneda s-a săturat defintiv de argentinianul Ricardo Centurion (26 de ani).

Atacantul argentinian, fost la Genoa, este protagonistul unui nou scandal . S-a prezentat băut la antrenamentul echipei de rezerve și apoi s-a luat la bătaie cu un coechipier de 19 ani în vestiar!

Paharul deja se umpluse, Centurion fiind suspendat după o ceartă violentă în februarie cu antrenorul Coudet și amendat în urma unui accident de mașină și a unui alt conflict produs la ieșirea din discotecă.

Unica soluție de a scăpa de el e transferul, în Turcia ori China, Fenerbahçe fiind interesată de el. Centurion, 26 de ani, a mai jucat la Boca Juniors și São Paulo, având două goluri în 5 selecții la naționala U20.

Vezi și: 

Cluburi uitate: Avellino! Povestea celei mai frumoase echipe de provincie din Serie A

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  19 Aprilie 2019, 21:40

Poate ca omul chiar si-a dorit sa plece si nu stia cum sa faca. S-a dus beat, a facut scandal si gata, pleaca linistit la Fener. Dar de de unde sa-i duca mintea pe gigistii de la hartie cand ei au in cap doar fcsb si gigi becali?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează