INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Rio Ferdinand cere o schimbare la naţionala Angliei: ”Aduceţi unul cu ouă!”

Rio Ferdinand s-a retras din
Rio Ferdinand s-a retras din "naționala" Angliei în mai

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 21:32

Fostul căpitan al Albionului simte nevoia unei mîini forte la naţională: ”Acum n-avem un concept, un sistem. Poate ar fi mai bine să nu ne calificăm la Mondiale”.

Mondial 2014 fără Anglia?! Fostul căpitan al "leilor", Rio Ferdinand, ar prefera un dezastru de asemenea proporţii acum, dacă ar şti că "în zece ani oamenii se vor identifica din nou cu echipa reprezentativă".

Fundaşul lui Man. United, 34 de ani, acuză lipsa unui concept şi munca ineficientă prestată la loturi: "Uitaţi-vă la germani şi la brazilieni! Recunoşti un sistem, o amprentă. La noi, aşa ceva nu există".

Rio ştie însă reţeta succesului: "Este nevoie de cineva cu ouă, care să-ţi înfigă mîna-n ceafă şi să spună: «Asta e de făcut şi ar putea dura zece ani ca lucrurile să meargă!»".

81 de selecţii a adunat Rio Ferdinand în reprezentativa Angliei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
monere1980
monere1980  •  14 August 2013, 04:11

cam are dreptate. Jocurile Angliei sint atat de boeme.... Chiar nu sperie pe nimeni, iar cand ajung sa faca si ei o faza mai de Doamne-ajuta te bucuri ptr ei, chiar din postura de adversar. Asa au ajuns :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close