INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Rio Ferdinand atacă un manager din Premier League: „Trezește-te la realitate și vezi care e locul tău!”

Rio Ferdinand // FOTO: Imago
Rio Ferdinand // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 16:00 / Actualizat marti, 02 mai 2023 16:33

Neînvinsă de 10 etape în Premier League, Aston Villa a fost răpusă de Manchester United, 1-0, în etapa a 34-a din Premier League.

La finalul meciului decis de reușita lui Bruno Fernandes (34), Rio Ferdinand a avut un discurs acid. Victimă i-a fost Unai Emery, antrenorul spaniol de 51 care a reușit să o resuscitase pe Aston Villa, pe care a preluat-o pe 1 noiembrie.

Schimbare de antrenor în Premier League! „Big Sam” Allardyce revine, dar va avea o misiune infernală
ANGLIA
Schimbare de antrenor în Premier League! „Big Sam” Allardyce revine, dar va avea o misiune infernală

Rio Ferdinand, mesaj acid către Unai Emery

„I-am oprit seria de 10 meciuri fără înfrângere. Unai Emery reușea miracole, dar Bruno l-a oprit. Unai, așează-te! Trezește-te la realitatea și vezi care e locul tău

Meritam să câștigăm acest meci. Ați văzut ce fire are Bruno Fernandes? Dacă juca la Arsenal, probabil că avea statuie în fața stadionului. Dacă va fi căpitanul echipei în sezonul viitor? Așa cred. De când a venit, e jucătorul care a avut cel mai puternic impact”, a declarat fostul fundaș de la Manchester United, citat de Marca.

VIDEO Rezumatul meciului Manchester United - Aston Villa

Ofertă de 5,7 miliarde de euro pentru cumpărarea lui Manchester United

Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, miliardar qatarez, a trimis oferta finală pentru cumpărarea lui Manchester United, în ultimele minute ale zilei de 28 aprilie. Sheikh Jassim a oferit familiei Glazer 5,7 miliarde de euro pentru toate acțiunile clubului, conform jurnalistului Fabrizio Romano. 

Americanii au scos la vânzare Manchester United și au primit două oferte oficiale până la încheierea termenului.  Sheikh Jassim vrea pachetul complet, în timp ce Ratcliffe ia în considerare să lase 20% din acțiuni actualilor conducători. Deși oferta șeicului este uriașă, de 5,7 miliarde de euro, ea nu se ridică la așteptările familiei Glazer, care ar fi dorit 6,8 miliarde de euro. 

Citește și: 

Patronul lui Napoli, înainte ca trupa de lângă Vezuviu să devină matematic campioană: „Simt că am câștigat mai multe titluri în Serie A. Cel mai special este acesta, care este cucerit în mod cinstit”

Amenințată de UEFA cu suspendarea, Barcelona ia în calcul să joace în afara Europei!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  03 Mai 2023, 07:13

N-am inteles ce vrea Ferdinand,le-a fost frica de Villa? Bruno foarte bun jucator,simuleaza des si cearta arbitrii fara consecinte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează