INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Rivaldo, dezamăgit de Cristiano Ronaldo și Lionel Messi: „M-a întristat să văd o astfel de atitudine”

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 13:03 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 13:53

Fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo (51 de ani), campion mondial cu „Selecao” în 2002, a comentat cazurile lui Cristiano Ronaldo (38) și Lionel Messi (35), fotbaliști care evoluează la Al Nassr, respectiv PSG. 

După ce s-a vehiculat că Ronaldo vrea să plece din Arabia Saudită, pentru a se întoarce în Europa, Rivaldo a spus că ar fi bine ca Ronaldo să-și încheie cariera la Real Madrid, acolo unde a jucat 9 sezoane, între 2009 și 2018. 

Întâi l-a apărat, apoi l-a pedepsit! Horațiu Feșnic, suspendare drastică primită din partea lui Kyros Vassaras pentru deciziile greșite din meciul Rapid - FCSB
SUSPENDARE
Întâi l-a apărat, apoi l-a pedepsit! Horațiu Feșnic, suspendare drastică primită din partea lui Kyros Vassaras pentru deciziile greșite din meciul Rapid - FCSB

Rivaldo: „Ar fi bine ca Ronaldo să-și încheie cariera la Real Madrid”

„Înțeleg că, uneori, fotbaliștii sunt ademeniți de un contract foarte mare pe care îl primesc din Arabia Saudită. dar, acolo, viața nu este la fel de deschisă și nivelul fotbalului nu este cel care te așteptai să fie. Deci, poți trece printr-o perioadă de dezamăgire și de gândire. Banii pe care îi primești nu fac ca viața ta să fie mai fericită.

Asta se întâmplă în cazul tuturor jucătorilor, iar însuși Messi ar putea experimenta asta în curând. Ar fi bine pentru Cristiano Ronaldo și pentru fotbal să se întoarcă la Real Madrid, și să-și încheie cariera acolo. 

Rivaldo, dezamăgit de Cristiano Ronaldo și Lionel Messi: „M-a întristat să văd o astfel de atitudine”
Ronaldo Nazario, Cafu și Rivaldo

În acest caz, fanii vor trebui să înțeleagă că nu pot avea aceleași așteptări precum atunci când Ronaldo avea 25 sau 26 de ani, dar încă poate ajuta clubul în a-și îndeplini obiectivele”, a declarat Rivaldo, potrivit AS. 

Rivaldo, după ce Messi a fost suspendat de PSG: „M-a întristat să-l văd având o astfel de atitudine”

Rivaldo a vorbit și despre situația lui Messi, suspendat de PSG după ce a plecat la Riyadh, în Arabia Saudită, fără acordul clubului, și a lipsit de la antrenamentul de luni. 

„M-a întristat să-l văd pe Messi având o astfel de atitudine, lipsită de respect față de clubul lui, lucru neobișnuit în cariera lui, care a fost mereu văzută drept una în care a primat disciplina. 

Sunt sigur că ar fi putut gestiona situația altfel. Avea mai multe variante: să vorbească cu reprezentanții clubului, să aștepte ca autortățile din Arabia Saudită să vină la Paris sau să amâne vizita pentru finalul sezonului, când ar fi putut ajunge la un acord cu PSG, fără a cauza probleme în club”, a mai punctat Rivaldo, potrivit sursei citate. 

Citește și: 

Tragedie la Napoli » Un tânăr, împușcat mortal în timpul sărbătorii pentru titlu și alți peste 200 de răniți + Scene șocante pe stadion. Atacați cu bastoane și curele!

Răzvan Marin, elogiat în presa din Italia: „Încântător, a dictat ritmul. A fost omul în plus al echipei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  05 Mai 2023, 15:10

Banii fara numar nu aduc fericirea ,dar lipsa lor decenta nu aduc nimic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează