INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Rivaldo detonează bomba: „Guardiola vrea să revină în Spania. Nu aș exclude o mutare la vară!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 20:08

Brazilianul Rivaldo (47 de ani) crede că Pep Guardiola (48 de ani) vrea să revină pe banca unei formații din Spania. 

Guardiola, campion cu Manchester City pentru a doua oară consecutiv în Premier League, a antrenat-o în Spania doar pe Barcelona, alături de care a câștigat trei titluri și două Ligi ale Campionilor.

„Lui Pep nu îi place să fie departe de familie și de prieteni. Îi e dor de casă, iar o propunere bună din Spania l-ar putea interesa. Sunt convins că va exista o astfel de oportunitate în viitor. Nu aș exclude nici ceva spectaculos vara asta”, a afirmat Rivaldo, conform Marca.

„Nu mi-am imaginat că va ajunge atât de mare”

Pep Guardiola și Rivaldo au fost colegi la Barcelona între 1997 și 2001, perioadă în care catalanii au câștigat două titluri, o Cupă a Spaniei și o Supercupă a Europei.

„E amuzant. Încă de când împărțeam același vestiar spunea că va deveni antrenor. Nu mi-am imaginat însă niciodată cât de departe va ajunge, câte trofee ca câștiga. Sunt foarte fericit pentru el. Pune atât de multă pasiune în tot ce face. Are o relație magnifică cu jucătorii, e un tip grozav”, a adăugat brazilianul. 

Vezi și:

Șefii lui Manchester City au recunoscut: Bayern Munchen îl vrea pe Leroy Sane » Guardiola e de acord!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează