INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIBERTADORES

River Plate - Boca Juniors // ULTIMA ORĂ Președintele Federației sud-americane a făcut anunțul OFICIAL: "Nu se joacă, nu sunt șanse egale!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 19:11

River Plate - Boca Juniors, returul finalei Cupei Libertadores, a fost amânat din nou din cauza incidentelor petrecute sâmbătă seară în Buenos Aires. Președintele Federației sud-americane de fotbal va anunțat astăzi când va fi reprogramată disputa. 

UPDATE 19:00

Alejandro Dominguez, președintele Federației sud-americane de fotbal, a anunțat că partida nu se va disputa astăzi, din cauza inegalității de șanse. Data returului va fi hotărâtă într-o ședință organizată în această seară.

 

UPDATE 17:00

Oficialii celor de la Boca nu vor ca partida să se dispute și cer victoria la masa verde. Aceștia argumentează că lotul este decimat în urma incidentelor de ieri. 

UPDATE 00:25

Federația sud-americană de fotbal a luat decizia finală! Meciul se va disputa duminică, de la 22:00.

UPDATE 00:15

Guillermo Schelotto, antrenorul celor de la Boca Juniors a anunțat echipa de start: Andrada - Buffarini, Izquierdoz, Magallan, Olaza - Nandez, Barrios, P. Perez, Almendra - Villa, Abila.

 

UPDATE 23:45

Carlos Tevez, vedeta celor de la Boca, a oferit o replică dură după decizia Federației sud-americane de a nu anula partida: "Suntem obligați să jucăm, deși e evident că nu suntem capabili să facem asta!"

 

UPDATE 23:00

Federația sud-americană de fotbal a decis ca partida să înceapă duminică, la ora 00:15. Oficialii celor de la Boca nu sunt de acord și amenință că nu vor intra pe teren. 

UPDATE

Doi fotbaliști ai oaspeților de la Boca au cerut să fie transportați la spital. Șansele ca partida să se joace astăzi sunt din ce în ce mai mici.

În drumul spre stadion, autocarul celor de la Boca Juniors a fost atacat de fanii rivali cu pietre. Autoritățile au intervenit rapid și au decis amânarea cu o oră a partidei. 

Jucătorii lui Boca au fost afectați vizibil. Organizatorii au decis să fie închiși pentru moment în zona vestiarelor. Mulți dintre ei, printre care și Carlos Tevez, au acuzat dureri vizibile, având nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Autocarul, devastat

Imaginile cu autocarul galben-albaștrilor sunt înfiorătoare. Toate geamurile au fost sparte de obiectele aruncate de ultrații lui River. 

 

Finala dintre Boca și River, scor 2-2 în tur, este cel mai important eveniment din istoria fotbalului de club din Argentina. Cele mai titrate formații din țara lui Diego Maradona nu s-au întâlnit niciodată în această fază a competiției. 

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1686525761599040
Mario Durm  •  26 Noiembrie 2018, 01:30
Postat de ijohn pe 25 Noiembrie 2018, 09:49

Boca Juniors, la ultimul antrenament inaintea finalei, a avut stadionul arhiplin, 50.000 oameni...in conditiile in care alti 20000 au ramas pe afara, nemaiavand loc in stadion. Unii au dormit toata noaptea in fata stadionului sa poata intra la antrenament. Au 150.000 de abonamente pe un stadion de 50000....se intra pe baza de programare...despre ce vorbesti ? Fanii lui Boca sunt incomparabili.

Nici nu e loc de discutie... BOCA JUNIORS! JUGADOR NUMERO DOCE - la mejor hinchada!

respect2014
respect2014  •  25 Noiembrie 2018, 20:24

Asa ceva :)) Ai gresit argumentul băiatul meu... :))

ijohn
ijohn  •  25 Noiembrie 2018, 09:49
Postat de costacurta pe 25 Noiembrie 2018, 08:14

Pacat ca nicio televiziune din Romania nu poate difuza acest meci, este cel mai frumos spectacol ce poate fi vazut pe un stadion de fotbal, fanii echipei RIVER PLATE, sunt unici in toata lumea, prin spectacolul pe care il fac, pacat de aceste evenimente neplacute, la care asistam cu totii.

Boca Juniors, la ultimul antrenament inaintea finalei, a avut stadionul arhiplin, 50.000 oameni...in conditiile in care alti 20000 au ramas pe afara, nemaiavand loc in stadion. Unii au dormit toata noaptea in fata stadionului sa poata intra la antrenament. Au 150.000 de abonamente pe un stadion de 50000....se intra pe baza de programare...despre ce vorbesti ? Fanii lui Boca sunt incomparabili.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează