INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORT VALE

FOTO Ambiții mari pentru cântărețul Robbie Williams! Va cumpăra un club de fotbal din Anglia

Robbie Williams, foto: The Sun
Robbie Williams, foto: The Sun

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 09:43 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:08

Robbie Williams (49 de ani) este un celebru cântăreț englez de muzică pop, îndrăgit la nivel mondial. El a devenit președintele celor de la Port Vale, formație din League One (liga a III-a engleză), însă artistul vrea să treacă la următorul nivel.

Williams s-a decis și pregătește o ofertă impresionantă pentru a cumpăra Port Vale, menționează The Sun. Ar fi o adevărată lovitură de imagine pentru clubul aflat pe locul 20 din 24 de echipe în League One.

Îndepărtat de la Dinamo, fostul jucător „mușcă” din conducere: „Vreți să plece toți cei care au făcut ceva pentru club? Bravo vouă, ne merităm soarta!”
DINAMO
Îndepărtat de la Dinamo, fostul jucător „mușcă” din conducere: „Vreți să plece toți cei care au făcut ceva pentru club? Bravo vouă, ne merităm soarta!”

Robbie Williams, fan al lui Port Vale

Viața mea este ciudată și minunată în același timp, a luat multe întorsături, dar să devin președinte la acest club este cu totul special”, a recunoscut artistul. El s-a pozat deja în tricoul celor de la Port Vale cu sloganul „Hai Vale”.

Robbie Williams este un mare fan al fotbalului. El a organizat de-a lungul timpului mai multe meciuri caritabile și a fost întotdeauna un suporter al celor de la Port Vale. 

Sursa menționează precizează faptul că Robbie a fost abordat de conducătorii lui Port Vale pentru a prelua clubul, iar acesta este încântat de idee: „Este încă devreme, dar Robbie a fost abordat oficial pentru a afla dacă este cu adevărat interesat să se implice la Port Vale.

Această echipă rămâne una dintre cele mai mari iubiri de-ale sale și a fost întotdeauna un vis pentru el să fie implicat. A avut câteva întâlniri cu oficialii clubului, iar susținătorii săi sunt extrem de încântați. Ei simt că Robbie va transforma Port Vale într-un club extrem de important.”

Ambiții mari pentru cântărețul Robbie Williams! Va cumpăra un club de fotbal din Anglia
Robbie Williams, noul președinte de la Port Vale, foto: twitter BBC Radio Stoke

Port Vale nu a fost niciodată un club aflat în elita fotbalului englez. Tranzacția s-ar putea realiza pe modelul „Wrexham” din 2020. Atunci, actorii Ryan și Rob au cumpărat Wrexham, iar valoarea clubului a crescut cu peste 300%. În cazul în care va cumpăra clubul, Williams s-ar putea consulta cu alte vedete care dețin cluburi de fotbal. Elton John a fost președinte la Watford, iar David Beckham este coproprietar la Inter Miami.

Citește și alte știri:

„Sfert” de poveste în Cupa Germaniei » Fortuna s-a văzut egalată în '120+1, dar o panenka a trimis-o în careul de ași!

Titularii lui Arsenal și-au aruncat cuvinte grele și au fost despărțiți de colegi » Reacția lui Arteta: „Da, s-au încins spiritele”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  31 Ianuarie 2024, 10:51

Ce interesant! Până acum singura informație despre existența clubului Port Vale o aveam de la bookies. Lol! Îmi place muzicianul Robbie Williams. Sunt curios cum o să meargă echipa cu el președinte și posibil viitor owner.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează