INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski a dezvăluit echipa de la care vrea să se retragă » Contractul cu Bayern îi expiră în 2021

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 16:20

Robert Lewandowski (30 de ani) nu exclude varianta de a-și încheia cariera la Bayern Munchen. Contractul polonezului expiră în 2021, dar speră la o nouă prelungire.

"Este foarte posibil să stau la Bayern pentru o lungă perioadă de timp. Mă identific cu valorile clubului, cu obiectivele lui. Simt că toate zvonurile și problemele inventate în trecut au dispărut. Acum sunt cu inima sută la sută aici.

Există chiar opțiunea de a-mi termina cariera la Bayern, nu-mi trece prin minte nicio schimbare în acest moment", a declarat Lewandowski pentru Bild.

Schimbarea impresarului i-a cauzat probleme

La începutul anului 2018, Lewandowski a încheiat colaborarea cu impresarul polonez alături de care a lucrat timp de mai bine de un deceniu, semnând cu controversatul Pini Zahavi. În acel moment, mutarea sa la Real Madrid era considerată o chestiune de zile.

Vezi și: 

2019 poate aduce un schimb de senzație în fotbalul mondial! Real îl vrea cu orice preț pe Icardi și propune un schimb stelar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează