INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski a explicat de ce a vrut s-o părăsească pe Bayern în această vară: ”M-am simțit trădat. Toți au dat în mine”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2018 10:33

Robert Lewandowski a rupt tăcerea. El le reproșează conducătorilor clubului că nu l-au apărat în fața criticilor.

Pleacă sau nu Lewandowski? Așa a fost aproape toată vara la Munchen. Real, Chelsea și PSG l-ar fi achiziționat imediat, însă Bayern le-a trântit tuturor ușa în nas. În cele din urmă, atacantul polonez de 29 de ani s-a resemnat, dar imediat ce i s-a ivit ocazia a explicat ce l-a determinat să solicite transferul și ce le reproșează conducătorilor clubului.

"În aprilie, mai, aproape toată lumea a dat în mine. Dar clubul n-a reacționat și m-am simțit trădat. În două, trei meciuri importante n-am reușit să marchez și dintr-o dată, ca la un semnal, toți au început să mă critice. N-am văzut pe nimeni atunci să fie alături de mine. Niciunul dintre conducători nu mi-a luat apărarea", a comentat Lewa.

În consecință, și-a sunat noul impresar, pe Pini Zahavi, și l-a mandatat să-i găsească un alt club. Între timp, polonezul a revenit la sentimente mai bune față de Bayern: "Am văzut că fanii sunt de partea mea. Și atunci mi-am spus: «La Munchen încă sunt dorit»".

"Am prelungit contractul cu impresarul Pini Zahavi, dar asta nu înseamnă că mă transfer. Sunt destule alte lucruri de care un agent trebuie să se ocupe în numele meu"
Robert Lewandowski, atacant Bayern

3
ani de contract mai are Lewandowski cu Bayern, unde joacă din 2014

15.000.000 €pe sezon câștigă Lewa la Munchen. Are o avere estimată la 30 de milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close