INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Robert Lewandowski riscă să ia cea mai mare amendă din fotbal!

Robert Lewandowski // FOTO: Imago
Robert Lewandowski // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2022 12:06 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 12:57

Atacantul polonez Robert Lewandowski (33 de ani) ar putea fi penalizat cu 3,6 milioane de euro, dacă nu se prezintă la reunirea din 12 iulie a celor de la Bayern.

Pentru Robert Lewandowski, situația e limpede. Deși mai are contract până în 2023, atacantul refuză să mai joace la Bayern. După opt ani, vrea să se transfere. Și Barcelona e unica destinație. 

Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Bundesligii! Fotbalistul a fost convins să vină la Munchen
MERCATO
Ar putea fi cel mai scump transfer din istoria Bundesligii! Fotbalistul a fost convins să vină la Munchen

Trei oferte respinse de la Barcelona pentru Robert Lewandowski 

Zilele trecute, polonezul a lăsat un mesaj misterios pe Instagram: „Nu privi în urmă, exceptând un peisaj superb". O poză făcută în vacanța din Mallorca. Impresarul Lewy chiar avea în spate un peisaj frumos. 

Numai că  „Die Roten" au respins trei oferte ale clubului catalan. Ultima, 50 de milioane, incluzând 10 milioane sub formă de bonusuri de performanță. 

Robert Lewandowski ar putea primi cea mai mare amendă din partea lui Bayern

S-a speculat că polonezul în vârstă de 33 de ani ar putea intra în grevă pentru a forța mutarea. Mai clar, să nu se prezinte la reunirea din 12 iulie. 

Bavarezii i-au răspuns tot cu un avertisment. Conform postului de televiziune german Sport1, Lewandowski a fost amenințat că va fi amendat dacă nu vine la pregătire. Penalizarea ar fi colosală: 3,6 milioane de euro!

Xavi (42 de ani), antrenorul Barcelonei, și Robert Lewandowski s-ar fi întâlnit recent într-un club din Ibiza. Conform cotidianului german Bild, Xavi și Lewandowski ar fi petrecut în clubul „Lio”, din Ibiza. 

VIDEO Robert Lewandowski, 35 de goluri în sezonul 2021-2022

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Real Madrid renunță gratis la fotbalistul cumpărat cu 63 de milioane de euro!

Alt șoc în Premier League! Cine ar fi starul arestat pentru viol și interogat pentru 15 ore

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează