INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO + FOTO A apărut într-o rochie mini la prezentarea lui Lewandowski și a atras toate privirile

Robert Lewandowski alături de soția lui +16   FOTO
Robert Lewandowski alături de soția lui

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 20:34 / Actualizat vineri, 05 august 2022 20:41

Robert Lewandowski (33 de ani) a fost prezentat astăzi pe Camp Nou. Noul atacant al celor de la Barcelona a fost acompaniat de soția lui, frumoasa Anna.

Un nou capitol. O primire grozavă și multe emoții pe Camp Nou. Dragul meu, ești cea mai mare motivație pentru mine, atinge-ți visele!”, a scris Anna Lewandowska pe Instagram, alături de o poză cu fostul atacant de la Bayern Munchen. Postarea a strâns până la ora publicării articolului 100.000 de aprecieri.

+12 FOTO

Anna e împreună cu Robert din 2012. Expertă renumită în nutriție, ea are două fetițe împreună cu Lewandowski, Laura și Klara.

Robert Lewandowski, prezentat la FC Barcelona

Asistența de la prezentarea lui Lewa a fost una impresionantă. 57.300 de fani au fost prezenți pe stadion, mai mulți decât la prezentarea lui Neymar din 2013, când au fost 57.000. Ibrahimovic deține recordul de asistență. După transferul de la Inter, în 2009, Zlatan a fost întâmpinat de 60.000 de oameni pe Camp Nou.

Lewandowski a pășit pentru prima dată pe Camp Nou din postura de jucător al Barcelonei. Cu numărul 9 pe spate, polonezul a intrat în uralele fanilor pe teren, alături de președintele Joan Laporta, apoi a jonglat cu mingea timp de 45 de secunde.

„Este incredibil să vezi atât de mulți fani pe acest stadion. Este ceva special pentru mine. Sunt sigur că fiecare meci de pe Camp Nou va fi magic. Sper că putem câștiga toate trofeele.

Vârsta mea nu contează acum, e doar un număr. Nu mă simt ca și cum aș avea 33 de ani. Din punct de vedere fizic mă simt foarte bine, joc la cel mai înalt nivel de mulți ani. Nu la asta trebuie să ne gândim. 

foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images
foto Imago Images
+2 FOTO

În ceea ce privește transferul, nu a fost ușor să plec de la Bayern, pentru că am petrecut opt ani acolo, dar pentru mine și familie a fost următorul pas în viața și cariera mea”, a spus Lewandowski la prezentarea oficială, potrivit Mundo Deportivo.

Sunt pregătit să joc împotriva lui Real Madrid. Știu cum să joc împotriva lor. Știu că ultimul lor sezon a fost foarte bun, dar noi suntem aici pentru a-i învinge
Robert Lewandowski, Barcelona

Legături cu mafia pariurilor ilegale?! O vedetă din Premier League, în centrul scandalului

Klopp și Liverpool, cu ochii pe titlul lui Guardiola » Se anunță cel mai spectaculos sezon de Premier League, după o vară cu 1,3 miliarde de euro cheltuite!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  05 August 2022, 20:52

O familie de nota 10. Aviz,, perlelor,, din România... Fotbaliști combinați aproape în exclusivitate cu femei de ***. Și rezultatele se văd.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează