INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAȚIONALA SPANIEI

Robert Moreno, ripostă fermă pentru Luis Enrique: „Dacă eu n-aș fi preluat naționala atunci, el n-ar mai fi acum selecționerul Spaniei!”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 20:08

Robert Moreno (42 de ani), fostul selecționer al Spaniei, a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre ultimele evenimente petrecute la campiona mondială din 2010.

  • CONTEXT: Robert Moreno calificase La Roja la turneul final din vara viitoare și voia să participe la Euro 2020. Dar președintele federației, Luis Rubiales, care îl concediase pe Julen Lopetegui cu două zile înainte de CM 2018, l-a adus înapoi pe Luis Enrique!

„E un moment foarte neplăcut, nu îmi doream așa ceva. Am fost atacat și acuzat de ceva ce nu e adevărat. Din acest puzzle lipsesc niște piese, piesele mele. Acum 9 ani am început să lucrez cu Luis Enrique la Barça B, am mers peste tot după el, am lucrat împreună la AS Roma. Am făcut o pauză de un an așteptându-l pe el. Eram dispus să-l aștept pe Luis oricât, până decidea să revină în antrenorat după plecarea de la Barça. 

După ce Luis a renunțat la națională, președintele Federației ne-a chemat pe mine și tot staff-ul ca să-mi spună că echipa rămâne pe mâinile mele. I-am cerut voie lui Luis Enrique prin intermediul lui Joaquin Valdes. Luis mi-a zis că e mândru de mine și că fac treabă bună”, a declarat Moreno.

„Dacă eu n-aș fi preluat naționala, Spania ar fi pus alt antrenor, iar Luis Enrique n-ar mai fi fost acum din nou la cârma Spaniei”
Robert Moreno

„Enrique mi-a spus că nu mai vrea să lucreze cu mine”

După tot ce s-a întâmplat, i-am cerut să ne vedem și să-l îmbrățișez. La acea întâlnire mi-a spus că nu mai vrea să lucreze cu mine. Am rămas fără cuvinte, în stare de șoc. Am trecut prin clipe grele pentru că nu înțeleg unde am greșit. Eu le-am spus celor din staff și timp de 10 zile am fost foarte afectați.

„Am început să-mi dau seama din întrebările presei că Luis se întoarce. Atunci, am vrut să demonstrez că sunt un tip onest, fidel. Le-am spus celor din Federație că aș vrea să fac un pas în spate. Nu știu de ce Luis nu vrea să mai lucreze cu mine.

Nu știu de ce nu vrea să mai lucreze cu mine. Cred că vor trece anii și tot nu voi ști. Pentru că Luis nu a fost deloc clar. Dintre toți, sunt primul care se bucură de revenirea lui. Acum, îmi voi continua cariera, voi găsi o echipă unde să fiu antrenor principal”
Robert Moreno

„ASTA ÎNSEAMNĂ LIPSĂ DE LOIALITATE”

Luis Enrique a atins și el subiectul plecării lui Robert Moreno de la echipa națională.

„Sunt genul de om care fuge de polemică, dar mă văd obligat să abordez subiectul Robert Moreno acum, pentru că polemica a fost generată de acest om care a lucrat cu mine.

M-am întâlnit cu Robert Moreno și mi-a zis că vrea să meargă el ca antrenor principal la Euro, iar apoi va redeveni secundul meu. Nu m-a surprins. Pentru mine asta înseamnă lipsă de loialitate, eu nu aș fi făcut asta. Din punctul meu de vedere, e un mare defect”, a declarat Enrique.

VEZI ȘI:

VIDEO Statuia lui Zlatan Ibrahimovic, vandalizată de ultrașii lui Malmo! Derapaj rasist al suporterilor, care l-au făcut „ȚIGAN” pe superstarul suedez

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
nebeleizis
nebeleizis  •  29 Noiembrie 2019, 11:45
Postat de ge0x pe 28 Noiembrie 2019, 22:13

Da de Iohannis, Băsescu, Videanu, Udrea, nu zici nimic? A ramas doar Voiculescu singur in tara asta? Macar Voiculescu face pușcărie. Restul?

Da' de dancila, pesedistule ? Sau de ala de s-a "sinucis" ? Zeul vostru .. adita nastase ? Sau dragnea ? Folosesc intentionat literele mici ... Au astia niste palate, toate casele lui iohanis despre care tot bat pesedistii tai moneda nu fac cat o camera de-a lor ... Pe alea nu le vedeti ?

maistorkokir
maistorkokir  •  28 Noiembrie 2019, 23:01

Nu inteleg de ce nu l-am pus antrenor principal la echipa Romaniei doar pentru acest baraj, pe acest Moreno, daca nu se califica, il puteam pune linistiti pe Radoi, dupa jocurile olimpice de la Tokyo. Nu e vina lui Radoi, oricare in locul lui s-ar fi comportat la fel.

ge0x
ge0x  •  28 Noiembrie 2019, 22:13
Postat de Tavi Gutu pe 28 Noiembrie 2019, 22:07

Obs k in M.Iancu se tot loveste regulat , ii se confisca milioane,trimis in puscarie etc,etc ok ,ma intreb dece oare pentru infractori ca Voiculescu, Bossu Ant3tv, justitia este muma? De ce, de anii bunii nu ii se pune sechestru pe avere si nici cei 60 de milioane nu sau recuperat?

Da de Iohannis, Băsescu, Videanu, Udrea, nu zici nimic? A ramas doar Voiculescu singur in tara asta? Macar Voiculescu face pușcărie. Restul?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează