INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Roberto Carlos a marcat al treilea gol în Rusia! Anzhi devine lider

Roberto Carlos a marcat al treilea gol în Rusia!
Roberto Carlos a marcat al treilea gol în Rusia!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 19:19

Fundaşul brazilian care a semnat cu Anzhi Makhachkala la începutul anului, a reuşit să marcheze al treilea gol în campionatul rusesc, în această etapă, deschizînd scorul în faţa celor de la Nalchik. După meciul de astăzi, echipa lui Roberto Carlos a trecut pe prima poziţie a clasamentului, pînă la următoarele întîlniri programate astăzi, înaintea lui Kuban Krasnodar, formaţie antrenată de Dan Petrescu.

În vîrstă de 38 de ani, fostul jucător al "galacticilor" de la Real Madrid a ajuns la Anzhi liber de contract, după ce a evoluat 3 sezoane în tricoul turcilor de la Fenerbahce Istanbul. Carlos a mai înscris în egalul obţinut la Dinamo Moscova (2-2) şi a adus toate cele trei puncte din meciul cu Rostov (1-0).

Fundaşul a înscris în minutul 19 al partidei Anzhi - Nalchik, iar în minutul 61, golgeterul echipei, Holenda, a stabilit scorul final, 2-0.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
forumeer
forumeer  •  10 Iunie 2011, 22:47

Ce jucator a fost la vremea lui! Si inca cred ca poate juca la 50-60% din potentialul din trecut, totusi camp Rusiei e un campionat bun spre foarte bun!

cruzalin
cruzalin  •  10 Iunie 2011, 17:57

batranel dar in putere.bv lui

ligax
ligax  •  10 Iunie 2011, 17:43

Intr-o oarecare masura, Muresan, seamana cu el. Sper sa-l vad la nationala, pe al nostru, macar vreo 5 ani de aici in colo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează