INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Roberto de Zerbi, favoritul să o preia pe Lazio, recunoaște: „Filosofia mea de antrenor s-a născut în România”

Roberto de Zerbi // FOTO: Guliver/Getty Images
Roberto de Zerbi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2019 12:48

Roberto de Zerbi, 39 de ani, antrenorul lui Sassuolo, dezvăluie, în Gazzetta dello Sport, cum s-a decis să devină antrenor când juca la CFR Cluj. 

A fost lăudat recent de Guardiola şi a salvat-o fără emoţii de la retrogradare pe Sassuolo, fiind favorit să-i ia locul lui Simone Inzaghi la Lazio.

Roberto De Zerbi mărturiseşte că şi-a ales noua carieră când juca la CFR Cluj, în interviul din Gazzetta dello Sport cu titlul "Organizare şi divertisment. E fotbalul meu născut în România".

"Sunt un visător instabil"

Mijlocaşul ofensiv ce a jucat între 2010 şi 2012 la echipa din Gruia a explicat:

"La Cluj m-am decis să mă fac antrenor. Erau mulţi străini în echipă, cu diferite culturi. Luând câte puţin de la toţi, am realizat că-mi plăcea să văd jocul dintr-o altă perspectivă.

Seara nu aveam prea multe de făcut, aşa că studiam fotbalul, erau anii duelurilor dintre Guardiola şi Mourinho şi al Bayern-ului lui Van Gaal. Sunt un visător, foarte ambiţios, onest, dar instabil. Nerăbdător şi tare vulcanic, capabil de alegeri surprinzătoare şi să ascund gunoiul sub covor".

Vezi și: Sergej Milinkovic-Savic, cale liberă spre Juventus! Impresarul celui mai bun mijlocaș din Serie A și-a dat acordul pentru transfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close