INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Știrea momentului în Spania » Florentino Perez l-ar fi ales deja pe succesorul lui Carlo Ancelotti! E un fost jucător din Liga 1

Roberto De Zerbi (dreapta), în continuă ascensiune // Foto: Imago
Roberto De Zerbi (dreapta), în continuă ascensiune // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 18:03 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 18:46

Cotidianul Sport a dezvăluit că Real Madrid l-a contactat pe Roberto De Zerbi (44 de ani) pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti, așteptat să plece la naționala Braziliei: „Italianul are profilul căutat de președintele clubului și poate începe reconstrucția echipei. Negocierile se află în fază incipientă”.

Florentino Perez a început să plănuiească deja mutările pentru vara viitoare. Și președintele lui Real Madrid va porni de la banca tehnică. Carlo Ancelotti nu-și va prelungi acordul (i s-a propus doar un an în plus, până în 2025) și e foarte probabil să plece la naționala Braziliei. 

Jurnalul catalan Sport scrie astăzi că Florentino Perez vrea să „scuture" vestiarul în sezonul următor și pentru asta are de gând să angajeze un antrenor tânăr. Sursa citată susține că alesul ar fi Roberto De Zerbi, care a impresionat cu fotbalul practicat de Brighton.

Confirmare la Rio de Janeiro: Carlo Ancelotti va fi selecționerul Braziliei! „Totul e pe hârtie. Semnat”
BRAZILIA
Confirmare la Rio de Janeiro: Carlo Ancelotti va fi selecționerul Braziliei! „Totul e pe hârtie. Semnat”

„De Zerbi este cel mai influent antrenor al ultimilor 20 de ani!”

„Real l-a contactat deja pe De Zerbi, managerul de 44 de ani care a dus-o pe Brighton în premieră în cupele europene. Italianul se află la a doua stagiune în Premier League și i-a uimit pe englezi cu proiectul său de succes. 

De Zerbi a fost numit de Pep Guardiola, în urmă cu câteva săptămâni, «cel mai influent antrenor al ultimilor 20 de ani». Negocierile ar fi însă într-o fază incipientă.

„De Zerbi s-a remarcat prin curajul de a lucra cu tineri"

Florentino crede că De Zerbi este deja pregătit să facă marele salt al carierei lui, salt care a și fost prevestit pe mai multe forumuri în ultimele luni. Peste toate acestea, el s-a făcut remarcat prin curajul de a lucra cu fotbaliști tineri", a explicat Sport din Barcelona. 

„Acesta e scenariul ce ar putea fi pus în practică pe noul Bernabeu, cu o echipă de tinere talente care au o marjă largă de progres pentru a-și îndeplini obiectivele individuale și colective".

56de meciuri are Roberto De Zerbi ca manager al lui Brighton, înregistrând 26 de victorii, 12 remize și 18 eșecuri, golaveraj 119-89

Real Madrid are opt jucători de maximum 25 de ani

Și ce „marfă" va găsi De Zerbi la Madrid! Opt jucători de cel mult 25 de ani: Vinicius Jr. (23), Rodrygo (22), Camavinga (21), Tchouaméni (23), Jude Bellingham (20), Valverde (25), Militao (25), la care se adaugă Arda Güler (18). Dar și Endrick (17), brazilianul ce va fi luat de la Palmeiras cu 35 de milioane de euro. 

Un lot pe care los blancos se vor putea baza cel puțin încă cinci ani! Posibila venire a lui Kylian Mbappe (24 de ani) în vara viitoare ar fi cireașa de pe tort pentru Roberto De Zerbi, fostul mijlocaș al lui CFR Cluj.

15milioane de euro este clauza de reziliere prevăzută de Brighton în contractul lui Roberto De Zerbi, scadent pe 30 iunie 2026

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Everton, în prăpastie! Poate primi încă o penalizare drastică. Riscă retrogradarea!
ANGLIA
Everton, în prăpastie! Poate primi încă o penalizare drastică. Riscă retrogradarea!
Old Trafford cade peste spectatori! Doi fani ai lui Manchester loviți de bucăți desprinse din acoperiș: „O arenă abandonată”
ANGLIA
Old Trafford cade peste spectatori! Doi fani ai lui Manchester loviți de bucăți desprinse din acoperiș: „O arenă abandonată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VardyParty
VardyParty  •  21 Noiembrie 2023, 22:32

E bun, nu e nici o discutie. Ce o fi mancat pe la Cluuj?

mafa
mafa  •  21 Noiembrie 2023, 21:17

Eu credeam ca va fi Xavi Alonso !!!...

traian_v
traian_v  •  21 Noiembrie 2023, 19:54

Ce sansa a ratat Sumudica !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează