INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Roberto Firmino, ultima vedetă care semnează cu o echipă saudită: 100 de milioane din salariu și bonusuri!

Roberto Firmino, ultima vedetă care semnează cu o echipă saudită. Foto: Imago Images
Roberto Firmino, ultima vedetă care semnează cu o echipă saudită. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 14:36 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 14:36

În vârstă de 31 de ani, Roberto Firmino a făcut deja o parte a vizitei medicale și parafează un contract pe 3 sezoane cu Al-Ahli, care mai are un câștigător de Liga Campionilor: Edouard Mendy (31 de ani, Chelsea).

Încă un jucător cu nume în fotbalul mondial vine în Arabia Saudită. Roberto Firmino, 31 de ani, opt sezoane la Liverpool, șapte trofee, inclusiv Premier League pe care „cormoranii” îl așteptau de trei decenii și „tripla" Liga Campionilor-Supercupa Europei-CM Cluburi, semnează cu Al-Ahli.

Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”
FCSB
Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Roberto Firmino, 100 de milioane pe 3 ani

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că atacantul brazilian a trecut o parte din vizita medicală și, fără niciun dubiu, va deveni jucătorul echipei din Jeddah, fapt confirmat de The Guardian.

Al-Ahli, de-abia revenită în prima ligă, după ce retrogradase în 2022, va avea doi fotbaliști care au câștigat Champions League. Firmino, după Edouard Mendy (31 de ani), portarul senegalez campion al Europei cu Chelsea, în 2021.

Sud-americanului i s-a pregătit un contract pe trei sezoane, cu 100 de milioane de euro sumă totală din salariu și bonusuri.

Roberto Firmino, ultima vedetă care semnează cu o echipă saudită

Fiecare din cele patru mari cluburi cumpărate recent de guvernul saudit prin autoritatea sa de investiții are acum două vedete.

  • Al-Nassr: Cristiano Ronaldo (liber după despărțirea de Manchester United), Marcelo Brozovic (cumpărat cu 18 milioane de la Inter Milano).
  • Al-Hilal: Ruben Neves (Wolverhampton, 55 de milioane), Kalidou Koulibaly (Chelsea, 23).
  • Al-Ittihad: Karim Benzema (Real Madrid, gratis), N'Golo Kante (Chelsea, gratis).
  • Al-Ahli: Edouard Mendy (Chelsea, 18,5 milioane), Roberto Firmino (Liverpool, gratis).

Al-Hilal încearcă lovitura supremă: Bernardo Silva

Al-Hilal mai vrea un jucător. Dacă îl ia, ar fi cea mai mare lovitură. Bernardo Silva, 28 de ani, esențial la „tripla” campionat-cupă-Liga Campionilor a lui Manchester City.

Revenit antrenor la formația din Riad, Jorge Jesus a declarat: „Sigur că mi-ar plăcea să-l am aici cu mine. E unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lumii. E în vârful carierei, tocmai s-a căsătorit, începe o viață nouă. Aș vrea să se transfere la Al-Hilal, dar nu știu dacă o va face”. 

Citește și:

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

Managerul bazei în care se antrenează FCSB s-a îndrăgostit de România și a venit de 7 ori în concediu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează