INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

INCREDIBIL: Roberto Mancini, amenințat deja cu demiterea la saudiți! Un nume GIGANT e dorit la Riad

Roberto Mancini și Karim Benzema, pictați pe un zid, foto: Imago
Roberto Mancini și Karim Benzema, pictați pe un zid, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 14:48 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 14:48

A renunțat la squadra azzurra pentru a fi selecționer al Arabiei Saudite. Dar Roberto Mancini, numit pe 27 august la Riad, va pleca încă din februarie dacă nu câștigă Cupa Asiei. În cazul în care va fi demis, va veni Jose Mourinho în locul său.

Campion european cu Italia, în 2021, Roberto Mancini a părăsit subit squadra azzurra în august, devenind selecționerul Arabiei Saudite. Antrenorul în vârstă de 58 de ani a semnat un contract valabil până în 2027. Salariul anual, 25 de milioane de euro, 100 de milioane în total! Și locuiește într-un apartament luxos la hotelul Four Seasons, care costă peste 1.000 de euro pe noapte!

Dorin Goian, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Și eu am pariat. La Rangers aveam doi colegi care puneau cotele pe tablă și făceam toți bilete”
RANGERS
Dorin Goian, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Și eu am pariat. La Rangers aveam doi colegi care puneau cotele pe tablă și făceam toți bilete”

Roberto Mancini, trei înfrângeri și un egal. Președintele federației e supărat

Numai că el riscă să stea mult mai puțin la Riad. Foarte puțin chiar! Primele patru meciuri la naționala saudită, toate amicale, o dezamăgire, trei înfrângeri și un egal: 1-3 cu Costa Rica, 0-1 cu Coreea de Sud, 2-2 cu Nigeria și 1-3 cu Mali.

Președintele federației, Yasser Al Misehal, membru al Consiliului FIFA, e deja nemulțumit. Într-o țară care investește miliarde în fotbal și care, aproape sigur, va organiza Mondialul din 2034, șeful forului vrea rezultate. Pe care, deocamdată, nu le are.

Roberto Mancini va fi demis fără titlul continental!

Potrivit Corriere della Sera, Mancini e deja sub amenințarea demiterii. Trebuie să câștige toate oficialele ce urmează. Și partidele din noiembrie, cu Pakistan și Iordania, în preliminariile CM 2026, dar mai ales Cupa Asiei (12 ianuarie - 10 februarie 2024), trofeu pe care verzii nu l-au mai cucerit din 1996. De aproape 28 de ani.

Dacă nu va fi campionul Asiei pe 10 februarie, la Lusail (Qatar), italianul va fi dat afară, indiferent de consecințe. Pentru că va primi o sumă uriașă ca despăgubire.

După Roberto Mancini vine Jose Mourinho. Lusitanul nu va mai refuza o ofertă

Într-un asemenea scenariu, cu Mancini îndepărtat de la națională, se știe și cine e marea țintă a saudiților ca selecționer. Jose Mourinho!

Portughezul, 60 de ani, sub contract până pe 30 iunie 2024 la AS Roma, a refuzat, se pare, acest post înaintea lui Mancini. Nu va respinge și a doua ofertă. Și va avea salariu mai mare decât peninsularul. 

„Cazul Benzema” ia amploare! Jucătorul vrea să-l înfrunte la tribunal pe ministrul de interne francez: „Nici nu știe de Frăția Musulmană"

EXCUSIV Dorin Goian, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Și eu am pariat. La Rangers aveam doi colegi care puneau cotele pe tablă și făceam toți bilete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  21 Octombrie 2023, 14:32

Ar merita Mancini asta, ar merita.

username_2
username_2  •  21 Octombrie 2023, 00:48

cu tăt INCREDIBILU și tăt GIGANTU, jumatea de giornalist obținu dăcît un comment și JUMATE, jumatea de comment fiind asta a me...dai o BERE nea JUMATE?

fibra
fibra  •  19 Octombrie 2023, 14:59

Astia cred ca daca aduc un antrenor bun echipa compusa din muraturi va rupe norii.Mancini e linistit ca le va lua banii.Urmeaza Mourinho probabil sa le ia si el banii.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează