INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Roberto Mancini, ofertă specială din Arabia Saudită » Rolul propus și salariul astronomic, peste Guardiola!, cu care e ademenit italianul

Roberto Mancini pe banca naționalei Italiei, foto: Guliver/gettyimages
Roberto Mancini pe banca naționalei Italiei, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 12:01 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 12:25

Roberto Mancini (58 de ani) este ademenit în Golf cu un salariu anual net de 25 de milioane de euro, pentru cel puțin trei sezoane. Doar Diego Simeone câștigă mai mult la Atletico Madrid, 34 de milioane.

Roberto Mancini a demisionat de la sqaudra azzurra și toată lumea s-a gândit imediat că motivul principal ar fi o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită. Fostul selecționer al Italiei a dezmințit însă, invocând neînțelegerile cu președintele Federcalcio, care i-a înlocuit aproape toți secunzii. 

„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu
RAPID
„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu

Corriere dello Sport a aflat că propunerea de a deveni antrenorul echipei naționale saudite este chiar reală și foarte tentantă. 102,5 milioane de riyali (25 de milioane de euro) ar putea să câștige anual „Mancio", contractul fiind pe minimum trei sezoane!

Roberto Mancini i-ar lua fața și lui Pep Guardiola!

Federația din Riyadh a mai sondat terenul și cu alți trei tehnicieni, Jose Mourinho, Luciano Spalletti și Luis Enrique, dar a fost refuzată de toți. Dacă mutarea se face, Mancini ar fi al doilea cel mai bine plătit antrenor din fotbalul mondial, după Diego Simeone la Atletico, cu 34 de milioane, dar înaintea lui Pep Guardiola (22,4 milioane la Manchester City) și a lui Steven Gerard (18 milioane la Al-Ettifaq. 

Negocierile cu italianul au fost demarate încă de-acum câteva săptămâni, însă demisia lui de la campioana Europei a accelerat discuțiile. Diferența de câștiguri este abisală. Mancini era plătit din 2018 cu „numai" 3 milioane de euro de Federația de la Roma, de peste opt ori mai puțin decât îi oferă acum șeicii saudiți!

Federcalcio îl vrea pe Luciano Spalletti

Italienii trebuie să se grăbească în a găsi succesorul lui Roberto, pentru că se apropie meciurile din preliminariile Euro 2024. În pole position se află Luciano Spalletti, care are însă o problemă. Nu este liber de contract și are o clauză de reziliere cu Napoli, clauză ce scade cu 250.000 de euro din 3 milioane în fiecare lună până în 30 iunie 2024. 

Iar federația nu vrea să achite nicio indemnizație, considerând că Spalletti nu rivalizează cu niciun alt tehnician din Serie A. Varianta de avarie este Antonio Conte, liber după divorțul de Tottenham.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Brazilienii critică transferul lui Neymar la Al-Hilal: „O pată pentru totdeauna în carieră”. Care ar fi, de fapt, adevăratul plan al lui Ney

Alarmă la Bayern Munchen! Candidații la postul lui Manuel Neuer pleacă, refuză sau se accidentează

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  16 August 2023, 13:34

Ce limbaj ***..."oferta speciala" :))) zici ca primeste 2 "vaucere" in schimbul unui casetofon de masina uzat :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează