CAMPIONATE  ·  RETRAGERE

ROBIN VAN PERSIE S-A RETRAS // FOTO + VIDEO Mesajul de adio al olandezului + a fost aplaudat la scenă deschisă de adversari

Robin Van Persie // FOTO: Guliver/Getty Images +11 FOTO
Robin Van Persie // FOTO: Guliver/Getty Images

Luni, 13 Mai

Robin Van Persie (35 de ani) a jucat ultimul meci din cariera de fotbalist profesionist, în tricoul celor de la Feyenoord, în meciul cu Den Haag (0-2).

Fotbalistul olandez a ales să se retragă în fața propriilor suporteri. Înainte de meci, a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj: „Pe drumul către Kuip, pentru ultimul meu meci oficial!”, a scris Van Persie, care a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere.

Robin Van Persie a fost înlocuit în minutul 90+2 și a fost aplaudat la scenă deschisă de către suporterii prezenți pe stadion, dar și de către colegii și adversarii din teren.

 

Suporterii au afișat și un banner pentru fotbalistul olandez. „Legendele sunt pentru totdeauna”, i-au transmis aceștia, printre mii de steaguri alb-roșii.

Fotbalistul născut în Rotterdam a mai jucat la echipe precum Arsenal, Manchester United sau Fenerbahce și a strâns peste 100 de selecții în tricoul echipei naționale a Olandei.

Palmaresul lui Robin Van Persie

Manchester United

- 1 x Premier League (2013)
- 1 x Supercupa Angliei (2014)
- 1 x Cel mai bun marcator (2013)

Arsenal

- 1 x Cupa Angliei (2005)
- 2 x Supercupa Angliei (2004, 2005)
- 1 x Jucătorul Anului (2012)
- 1 x Cel mai bun marcator (2012)

Feyenoord

- 1 x Supercupa Olandei (2019)
- 1 x Cupa Olandei (2018)
- 1 x Cupa UEFA (2002)  

 

robin van persie 3 +11 FOTO

Articol de Andreea Visu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!



Simona Halep, sărut pasional cu iubitul milionar, în văzul tuturor pe plaja din Mamaia

Libertatea

Comentarii (2)

ionnis  •  13 Mai 2019, 16:20

Si golul de pe locul 5 lui Tamas si Chiri Cash ca i-a dat cap in cap :))

ionnis  •  13 Mai 2019, 16:18

Golul de pe locul 10 sa il aratati si lui Contra :D

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1

FC Botoșani - FC Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Clinceni - CFR Cluj

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1