INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Robinho, nouă ani pentru viol » Curtea de Apel Milano a reconfirmat condamnarea la închisoare

Robinho a marcat 32 de goluri în 144 de meciuri la Milan, între 2010 și 2014
Robinho a marcat 32 de goluri în 144 de meciuri la Milan, între 2010 și 2014

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2021 13:36 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 13:39

Robinho a rămas cu condamnarea cu executare, după decizia Curții de Apel din Milano. Brazilianul nu va fi extrădat, dar ar putea fi arestat. Mai are doar o cale de atac.

Robinho nu a scăpat de problemele cu justiția italiană. Ba din contră, deși avocații se așteptau ca atacantul brazilian să fie achitat, Curtea de Apel din Milano confirmă sentința dată în decembrie: nouă ani închisoare, pentru violul unei tinere albaneze, comis în 2013 cu un amic, Ricardo Falco.

Robinho, condamnat la închisoare pentru viol

Fostul jucător al Milanului nu mai are decât o cale de atac, Curtea de Casație. El nu va fi extrădat în Italia, dar poate fi reținut în țară, după pronunțarea sentinței definitive, susțin experții. Ar putea scăpa cu o pedeapsă mai blândă sau cu o despăgubire față de victima de 23 de ani, cu care, zic avocații lui, ar fi avut un raport oral, iar aceasta ar fi fost conștientă și ar fi consimțit actul sexual.

Robinho este protejat de legile braziliene (articolul 9 din codul penal), avocații încercând să ceară redeschiderea cazului în țară, dacă nu vor câștiga la Casație. Doar dacă atacantul lui Santos, 37 de ani, ajunge în Europa într-o țară care are acord cu Italia de extrădare riscă să facă pușcărie.

Citește și alte știri:

Nu-și merită banii! Cristiano, al treilea dezastru în Ligă după Ajax și Lyon

Noua „perlă” din Catalonia, ofertat de marile cluburi din Europa » Barcelona, obligată să îl vândă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează