INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Robinho, Santa Cruz si Given pot pleca

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

După ce şi-a încheiat campania de achiziţii cu transferul lui Milner (Aston Villa), Manchester City a dat undă verde la vînzări.

 

Pentru a reduce efectivul şi a diminua tensiunile din lot, managerul Roberto Mancini i-a pus pe lista neagră pe Robinho, pe Santa Cruz şi pe portarul Shay Given.

Robinho e dorit de Fenerbahce, Beşiktaş şi Schalke 04, iar Santa Cruz e monitorizat de Fulham şi de West Ham United. La rîndu-i, Given e în atenţia Arsenalului.

 "Eu nu-i alung de la echipă. Dar dacă-şi găsesc alte contracte, sîntem dispuşi să le dăm drumul", a punctat, diplomatic, Mancini.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează