CAMPIONATE  ·  ANGLIA / CHELSEA - WIGAN 1-1

RoboCech

Articol de — Miercuri, 16 Aprilie 2008, 00:00

Portarul lui Chelsea a jucat luni cu cască pe cap şi cu o apărătoare care să-i protejeze bărbia.

Luni, contra lui Wigan, Cech părea un robot în poarta lui Chelsea. Mai avea nevoie de o mască pentru ochi şi nas, precum Chivu anul trecut, şi ar fi fost protejat complet.

Coşmarul a început pe 14 oc­tom­brie 2006. Lovit cu genunchiul în cap de Hunt la meciul cu Rea­ding, Cech a suferit o gravă fractură cra­niană, fiind supus unei in­ter­ven­ţii chirurgicale de urgenţă. De atunci, poartă o cască pe cap. Pro­ba­­bil, pînă la finalul carierei.

Duminică, 6 aprilie 2008, la antrenament, s-a ciocnit violent cu colegul său Ben Haim, care l-a tăiat pe faţă cu crampoanele. O nouă o­pe­­raţie. 50 de puncte de sutură i-au închis rana, lăsîndu-i o cicatrice de la buza superioară pînă sub bărbie! Iar luni seară, o săp­tă­mînă mai tîrziu, a apărut pe teren şi cu o apă­ră­toare pentru zona afectată. A fost forţat de Grant! Cudicini, rez­er­va sa, era accidentat.

N-a avut noroc. În al doilea minut de prelungire, Wigan a egalat. Petr n-a putut bloca şutul lui Heskey. Iar golul lui Essien n-a mai contat. La 1-1, Chelsea a pier­dut titlul!

“Diavolii” campioni?

Cu patru etape înainte de final, Man. United e ca şi campioană. Are 5 puncte avans faţă de Chelsea (plus golaveraj superior) şi, chiar dacă meciul direct e la Londra, pe 26 aprilie, “diavolii” lui Ferguson (foto) se îndreaptă spre cel de-al 10-lea titlu în ultimii 15 ani. Steve Bruce, managerul lui Wigan şi fost ju­că­tor al lui Sir Alex la Manchester, a dez­vă­luit: “Am primit patru telefoane în acest sezon de la Ferguson. Două la meciul nostru cu Chelsea şi două cu Arsenal, ad­ver­sarii săi. Am făcut 1-1 şi 0-0. L-am ajutat”.Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1