INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA / CHELSEA - WIGAN 1-1

RoboCech

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Portarul lui Chelsea a jucat luni cu cască pe cap şi cu o apărătoare care să-i protejeze bărbia.

Luni, contra lui Wigan, Cech părea un robot în poarta lui Chelsea. Mai avea nevoie de o mască pentru ochi şi nas, precum Chivu anul trecut, şi ar fi fost protejat complet.

Coşmarul a început pe 14 oc­tom­brie 2006. Lovit cu genunchiul în cap de Hunt la meciul cu Rea­ding, Cech a suferit o gravă fractură cra­niană, fiind supus unei in­ter­ven­ţii chirurgicale de urgenţă. De atunci, poartă o cască pe cap. Pro­ba­­bil, pînă la finalul carierei.

Duminică, 6 aprilie 2008, la antrenament, s-a ciocnit violent cu colegul său Ben Haim, care l-a tăiat pe faţă cu crampoanele. O nouă o­pe­­raţie. 50 de puncte de sutură i-au închis rana, lăsîndu-i o cicatrice de la buza superioară pînă sub bărbie! Iar luni seară, o săp­tă­mînă mai tîrziu, a apărut pe teren şi cu o apă­ră­toare pentru zona afectată. A fost forţat de Grant! Cudicini, rez­er­va sa, era accidentat.

N-a avut noroc. În al doilea minut de prelungire, Wigan a egalat. Petr n-a putut bloca şutul lui Heskey. Iar golul lui Essien n-a mai contat. La 1-1, Chelsea a pier­dut titlul!

“Diavolii” campioni?

Cu patru etape înainte de final, Man. United e ca şi campioană. Are 5 puncte avans faţă de Chelsea (plus golaveraj superior) şi, chiar dacă meciul direct e la Londra, pe 26 aprilie, “diavolii” lui Ferguson (foto) se îndreaptă spre cel de-al 10-lea titlu în ultimii 15 ani. Steve Bruce, managerul lui Wigan şi fost ju­că­tor al lui Sir Alex la Manchester, a dez­vă­luit: “Am primit patru telefoane în acest sezon de la Ferguson. Două la meciul nostru cu Chelsea şi două cu Arsenal, ad­ver­sarii săi. Am făcut 1-1 şi 0-0. L-am ajutat”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează