INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Fotbalistul anti-star de la Manchester City a studiat în izolare pentru diploma în afaceri: „O licență mă poate ajuta în viață”

Rodri, celebrând un triumf alături de Manchester City. foto: Guliver/Getty Images
Rodri, celebrând un triumf alături de Manchester City. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 10:38

Rodri (23 de ani), mijlocașul lui Manchester City, s-a ocupat în carantină și de pasiunea pentru studiu: „Am avut grijă să-mi păstrez forma fizică, dar și să mă pregătesc de sesiune”. 

Rodri este unul dintre exemplele de fotbaliști anti-star. Nu își pierde timpul pe rețelele sociale și, profitând de întreruperea Premier League provocată de noul coronavirus, s-a pus serios cu burta pe carte. 

În timp ce alți colegi stau cu orele pe console la jocuri, mijlocașul lui Manchester City a îmbinat exercițiile fizice, transmise online de stafful lui Guardiola, cu orele de studiu. 

Spaniolul de 23 de ani se gândește deja la viitorul său de după cariera de fotbalist și vrea să-și ia o diplomă în economia de afaceri. „Am învățat destul în săptămânile astea, pentru că am examene în curând”.

Rodri: „O licență mă poate ajuta în viață”

Încă din perioada în care a evoluat pentru Atletico, Rodri era considerat printre cei mai inteligenți jucători și de aceea ține să-și păstreze reputația. A intrat la facultate când era la Villarreal și abia adunase câteva prezențe în LaLiga. 

„Încerc să folosesc timpul liber oferit de lipsa partidelor și a antrenamentelor cât mai eficient posibil, dar nu neglijez deloc nici fotbalul. Cred o licență mă va putea ajuta în viață, nu se știe niciodată”, a explicat internaționalul cu 11 selecții în Furia Roja.

64 de milioane de euroeste cota de piață pe transfermakt.de a lui Rodri

4 goluriși un assist are spaniolul în 39 de partide pentru Manchester City

VIDEO. Alertă la Madrid » Renan Lodi de la Atletico, depistat pozitiv cu COVID-19

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Surpriză! Ce star din Premier League a câștigat cei mai mulți bani din Instagram

VIDEO Golul fabulos de 169 km/h despre care încă se mai vorbește, după 19 ani » Zlatan recunoaște: „Era un animal! Cel mai talentat coleg pe care l-am avut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close