INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAUDE

Roger Federer, elogii la adresa lui Leo Messi: „Întotdeauna are trei opțiuni, e singurul capabil de așa ceva”

Leo Messi a fost lăudat de Roger Federer // FOTO: Guliver/Getty Images
Leo Messi a fost lăudat de Roger Federer // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 21:07

Roger Federer (37 de ani, 3 ATP), poate cel mai valoros tenismen din istorie, a făcut o serie de declarații superbe despre Lionel Messi, 32 de ani, starul argentinian al Barcelonei.

„Ce iubesc cel mai mult la Messi este viziunea incredibilă, totală pe care o are cu mingea la picior. El poate pasa, dribla sau şuta în orice moment. Întotdeauna sunt trei opţiuni pentru el. Este unul dintre puţinii capabili de aşa ceva”, a spus Roger Federer, pentru Financial Times.

Roger Federer și Leo Messi sunt angrenați în competiții importante în această perioadă. Elvețianul va lupta la Wimbledon pentru cel de-al optulea titlu al carierei pe iarba din capitala Angliei, în timp ce Leo Messi luptă alături de Argentina pentru prima Copa America a carierei. 

20 de trofee de Mare Șlema cucerit Federer, elvețianul e lider la acest capitol 

5 Baloane de Aurare Leo Messi, la fel câte are și Cristiano Ronaldo

Vezi și: Presa din Argentina îi cere lui Messi să se trezească în semifinala cu Brazilia » Fotbalistul răspunde: „E rușinos să joci în aceste condiții!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexzece
alexzece  •  29 Iunie 2019, 22:33

De Cristinica nimic Roger?Si el are vreo doua optiuni, ori da la poarta din orice pozitie, ori plange cand coechipierii sai dau gol in locul lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează