INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - NAPOLI 1-4

ROMA - NAPOLI 1-4 // FOTO+ VIDEO Demonstrație de forță a lui Napoli: echipa lui Carlo Ancelotti a „zdrobit-o” pe Roma, chiar pe Olimpico

AS Roma - Napoli // FOTO: Reuters +6   FOTO
AS Roma - Napoli // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 17:57

Napoli s-a dezlănțuit pe terenul Romei și a demonstrat că e în momentul de față a doua forță din Serie A. Napolitanii s-au distrat pe Olimpico și s-au impus cu 4-1.

Echipa lui Carlo Ancelotti a început dominant meciul și a deschis scorul după doar două minute, prin Milik.

AS Roma nu a renunțat la luptă și a exercitat o presiune mare la poarta lui Napoli. Golul egalizator a căzut perfect, înainte de pauză, când Perotti a înscris din penalty.

Părea momentul perfect pentru Roma, dar Napoli s-a dezlănțuit în repriza secundă, tranșând partida în doar cinci minute. Mertens și Verdi au înscris în minutele 50 și 55, iar avantajul oaspeților s-a mărit cu 9 minute înainte de final, când pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Younes.

În continuare accidentat, Vlad Chiricheș nu a făcut parte din lotul lui Napoli. El a suferit o leziune fibrilară la coapsa dreaptă și va reveni în aprilie pe teren.

Grație victoriei, napolitanii au acumulat 63 de puncte și și-au consolidat poziția secundă. AS Roma e pe 6, cu 47 de puncte, și tremură pentru ultimul loc de Europa League, poziția romanilor fiind amenințată chiar de marea rivală Lazio, care e pe 7. Vezi aici clasamentul din Serie A!

  AS Roma - Napoli 1-4
Au marcat: Perotti- pen. 45'/ Milik 3', Mertens '50, S. Verdi '55, Younes '81

Click aici pentru LIVETEXT Roma - Napoli + statistici

Vezi AICI VIDEO de la Roma - Napoli

Echipele de start:

Roma: Olsen - Santon, Manolas , Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, Nzonzi - Schick, Dzeko, Perotti
Rezerve: Fuzato, Mirante, Coric, Jesus, Karsdorp, Kluivert, Marcano, Riccard, Under, Zaniolo
Antrenor: Claudio Ranieri

Napoli: Meret - Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Callejon, Allan, Ruiz, Verdi - Milik, Mertens
Rezerve: D'Andrea, Karnezis, Gaetano, Luperto, Malcuit, Ounas, Younes
Antrenor: Carlo Ancelotti

 
 

Programul complet al etapei AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1644268578982287
Gigi Visan  •  31 Martie 2019, 16:18

Căpitanul naționalei??? Mai joaca de 6 ori în trei ani și se retrage! Bani are, asa ca mai bine s-ar retrage în durerile lui. Plânge banca de rezerve sub el ca nici aia nu îl mai suporta...

317270529078800
Danny Pedr  •  31 Martie 2019, 15:56

Nu am ințeles ceva ,adică chiriches este titular si nu mai stie ce sa Napoli fără el,el a ajuns si fie UMPLATURE ,si cand joacă doar gafe ,asa ca terminat cu articole care sunt rupti din realitate si sunt de domeniul SF

Vezi toate comentariile (2)
Comentează