INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - ROMA 1-2

Roma s-a impus în Derby della Capitale şi s-a apropiat de al patrulea Scudetto!

Mirko Vucinici, Vucinici, AS Roma
Mirko Vucinici, Vucinici, AS Roma

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Roma şi-a recuperat şefia după luptele dramatice de gladiatori din derbyul cu Lazio (2-1) şI păstrează avansul minim faţă de Inter

Inter s-a bucurat de revenirea la şefie doar cît i-a trebuit norului vulcanic să ajungă de la Milano în Capitală. Roma a cîştigat ieri derbyul cu Lazio (2-1) şi păstrează punctul avans.

Cu Ştefan Radu refăcut, dar cu Stendardo scos de Toni cu nasul rupt, "biancocelestii" au speculat jocul la ofsaid şi au punctat la unica ocazie a primei reprize. Servit pe culoar de Ledesma, Rocchi nu l-a iertat pe Julio Sergio (14). Roma nu a avut reacţie, suferind clar din cauza alegerii lui Ranieri de a începe cu un trident ofensiv. Eroare corectată abia la pauză.

Tehnicianul roman a reluat meciul fără Totti şi De Rossi, dar cu o mare doză de noroc! În doar 5 minute, "giallorossii" au murit şi au înviat. Floccari a tras pe centru penaltyul scos de Kolarov şi Julio Sergio a parat. Iar dincolo, tot la un 11 metri uşor acordat, cu Kolarov în rol negativ în duelul cu nou intratul Taddei, Vucinici n-a greşit ţinta. În loc de 2-0 s-a făcut 1-1. Şi chiar 1-2, după lovitura liberă provocată de Menez, cealaltă mutare inspirată a Romei. Tot Vucinici l-a torpilat pe Muslera prin gaura din zid oferită de Brocchi. Roma era iar prima. Nu s-a mai întîmplat nimic, cu excepţia unei porţii de nervi şi a unor poliţe plătite de jucători.

24 de meciuri este seria pozitivă reuşită de AS Roma în campionat, între care 18 victorii şi 6 remize

ULTIMELE 4 ETAPE
1. AS ROMA 71p
Sampdoria (a)
Parma (d)
Cagliari (a)
Chievo (d)

2. INTER 70p
Atalanta (a)
Lazio (d)
Chievo (a)
Siena (d)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează