CAMPIONATE  ·  CHELSEA

Roman Abramovici este refuzat în Marea Britanie » Unde a emigrat patronul lui Chelsea

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2018 11:13

Roman Abramovici, care are o avere de 11,4 miliarde de dolari, va fi scutit de taxe și nu va trebui să-și declare sursele de venit până în 2028.

Într-o perioadă tulbure în relațiile britanico-ruse, mulți politicieni insulari cerând pedepsirea oligarhilor din Regat, Roman Abramovici nu a mai primit viză de investitor la Londra. Cererea de prelungire nu a fost acceptată. Și, momentan, proprietarul lui Chelsea nu se poate întoarce la echipă.

Miliardarul în vârstă de 51 de ani și-a găsit însă altă casă. A emigrat în Israel. Luni, el a sosit pe aeroportul Ben Gurion, de lângă Tel Aviv, primind o carte de identitate. Profită de legea care le permite evreilor veniți din străinătate să obțină mai ușor cetățenia israeliană.

Abramovici, cu o avere estimată de Forbes la 11,4 miliarde de dolari, este cel mai bogat din Israel. De acum, timp de zece ani, va fi scutit de taxe și nu va trebui să-și declare sursele de venit. La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (4)
ucluj2011  •  29 Mai 2018, 16:57

Bravo Abramovici , bravo statului Israel. Englezii sunt o nație de bețivani și descreierați care nu știu ce înseamnă recunoștința și care judecă cu DUBLU STANDARD. Acum , dacă Abramovici ar avea ÎNTRADEVĂR ceva în cap , ar vinde Chelsea pe oricît... oricui... și și-ar băga picioarele în ea de țară de mîna a-2-a. Plus de asta , NOI , suporterii marelui LIVERPOOL am scăpa de un club de duzină umflat cu pompa NUMAI datorită banilor unui "oligarh rus".

de_pe_tarnave  •  29 Mai 2018, 15:17
Postat de Lengyel Adrian pe 29 Mai 2018, 12:05

Tot evreii conduc lumea pentru ca fiind evreu poti sa faci ce vrei caci daca se ia cineva de ei este automat invinovatit de antisemitism. Pana cand...??

Si cand te gandesti ca TORA e o scriere antisemita!!! Dar trebuie sa tacem. Pana cand?

Lengyel Adrian  •  29 Mai 2018, 12:05

Tot evreii conduc lumea pentru ca fiind evreu poti sa faci ce vrei caci daca se ia cineva de ei este automat invinovatit de antisemitism. Pana cand...??

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1