CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Romario Benzar, despre situația din Italia: „N-am mai văzut oameni pe stradă de o săptămână”

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Miercuri, 25 Martie, 20:59

Romario Benzar (27 de ani), fundașul împrumutat de Lecce la Perugia, a fost prins de pandemia de coronavirus în Italia, cea mai afectată țară din lume.

Benzar le transmite românilor un mesaj clar, chiar din zona roșie a pandemiei de COVID-19. Internaționalul român cere ca sfaturile autorităților să fie respectate cu sfințenie pentru a evita o situație asemănătoare cu cea din Italia.

Benzar: „Fac antrenamente în scara blocului”

„Avem deja 17 zile de când stăm la izolare. Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada. Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă.

Mă joc cu copilul, fac antrenamente. Am început să fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu să te pregătești singur acasă. Îmi este dor de fotbal, vă dați seama, de antrenamente. Le transmit tuturor românilor să respecte regulile și să stea în casă”, a declarat Benzar la TV Digi Sport.

Italia, cea mai afectată țară de coronavirus

Italia continuă să sufere din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore, 683 de oameni și-au pierdut viața din cauza pandemiei de coronavirus. 

Bilanțul ultimelor 24 de ore nu este deloc îmbucurător. Alte 5.210 de persoane au fost depistate pozitive, iar 683 de persoane și-au pierdut viața, potrivit worldometers.info. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 74.386, iar cel al deceselor la 7.503.

VIDEO / Noi măsuri împotriva coronavirusului anunțate de Klaus Iohannis

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului asupra Italiei: Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1