INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

OFICIAL Romelu Lukaku, prezentat la Chelsea » Transfer de 115 milioane de euro! Cu cine îl înlocuiește Inter

Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea
Romelu Lukaku a semnat cu Chelsea

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 20:29 / Actualizat joi, 12 august 2021 20:36

 Romelu Lukaku (28 de ani) a semnat cu Chelsea și a fost prezentat de formația londoneză.

Atacantul belgian, care a petrecut ultimii doi ani în Serie A, se întoarce în Premier League. Lukaku a semnat pe 5 ani cu campioana Europei, la care a mai fost legitimat între 2011 și 2014.

UPDATE 20:00 Chelsea a anunțat transferul lui Lukaku

Chelsea a anunțat oficial pe pagina de Twitter aducerea lui Lukaku pe Stamford Bridge. Belgianul este cel mai scump transfer din istoria londonezilor, 115 milioane de euro.

Lukaku a oferit primele declarații după revenirea la Chelsea: „Sunt fericit să mă întorc la acest club minunat. Am fost fanul lui Chelsea de mic. Clubul se pliază pe ambițiile mele. Această oportunitate a venit la momentul potrivit și sunt sigur că putem realiza lucruri minunate împreună”.

Chelsea plătește 115 milioane de euro pentru Romelu Lukaku

Potrivit renumitului jurnalist Fabrizio Romano, specializat în transferuri, Lukaku merge la Chelsea în schimbul a 115 milioane de euro. Atacantul belgian va semna un contract pe termen lung, care îi va aduce 12 milioane de euro pe an, plus bonusuri.

Lukaku, cotat de Transfermarkt la 100 de milioane de euro, a marcat 64 de goluri în 95 de meciuri la Inter, alături de care a cucerit Serie A în 2021.

Inter, acord cu Edin Dzeko

Conform sursei citate, Inter speră să aducă doi atacanți care să-l înlocuiască pe Romelu. Pe lista nerazzurrilor se află Edin Dzeko, atacantul bosniac de la AS Roma, cu care Inter ar avea deja un acord pe doi ani. Rămâne ca AS Roma să cadă la învoială cu echipa campioană din Serie A în privința condițiilor de transfer.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Leo Messi a spus totul despre plecarea de la Barcelona: „Mi-a redus salariul cu 50%. Am ajuns la un acord, dar nu s-a putut din cauza Ligii”

Ofertă pentru Dennis Man! Un club din Ligue 1 a pus ochii pe internaționalul român

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bodystyle74
bodystyle74  •  13 August 2021, 09:06

Vad ca si la ei se poarta " am fost fanul lui Chelsea de mic".Ce nu face omul pt 12 mil€ in plus la contract.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close