INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Schimb Manchester United - Inter Milano! Lukaku pleacă, vine Perisici și englezii mai iau și o sumă importantă de bani

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 12:57

Romelu Lukaku pleacă de la Manchester United după doar două sezoane. Adus de la Everton în schimbul a aproape 85 de milioane de euro, atacantul belgian de 26 de ani se desparte de Premier League.

Va ajunge în Serie A, la Inter Milano. Clubul italian a ajuns la un acord cu Manchester United, anunță Gazzetta dello Sport.

Va plăti 35 de milioane de euro pentru Lukaku, dar îl va da la schimb și pe Ivan Perisici, croatul fiind de mult timp pe lista lui United.

Cifrele lui Lukaku au fost bune în primul an la United, marcând de 27 de ori în 51 de meciuri, însă randamentul belgianului a scăzut mult anul acesta, când a avut doar 15 reușite în 45 de meciuri.

Ivan Perisici (30 de ani) a adunat 44 de meciuri la Inter în acest sezon, a înscris de 9 ori și a oferit 8 pase decisive.

VEZI ȘI:

Italienii anunță mutarea lui Guardiola la Juventus: va semna pe 4 iunie și va avea un salariu de 24 de milioane de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  25 Mai 2019, 00:54

Voi aveti idee cat a costat Lukaku? mare fasss

350205945804769
Viorel Iosif  •  24 Mai 2019, 21:31

Un schimb avantajos ptr inter ținând cont de faptul că perisic nu se mai străduiește de ceva vreme

Vezi toate comentariile (2)
Comentează